- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Hirdetés
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Szerintem innen ezt ne itéljük meg mi. Hallottál már olyanról, hogy a rendszer elemei külön-külön okésak, de ha egybe pakolják őket, akkor nem komálják egymást? Én már hallottam, például régen jó kis zaftos inkompatibilitási problémákat ismertem meg. És vajon ilyenkor melyik a rossz cucc? Nem lehet egyértelműen megmondani.
Tfh, hogy a teszt üzemben egy teszt panelben megy az új proci 800 FSB-n. Chipkészletek is bírják. De ha egyberakják nem megy. Bizony, ezek már olyan bonyolult rendszerek, hogy előfordulhatnak olyan interferenciák, egymásra hatások, amit egy hétig tart kimérni/kinyomozni.
Most nem azt mondom, hoyg 100% ez a helyzet. De ezt a lehetőséget se lehet kizárni.
- Az megint csak könnyen elképzelhető, hoyg a proci nem bírja a 800FSB-t.
- 90 nm gyártástechnológia is most mutatkozik be.
- Illetve mostmár elég bizonyosan tudni, hogy fogyasztási problémák vannak. (EZ a gyártástechnológiából fakad, de nem feltétlenül jelenti azt, hoyg az rossz (pl rossz a kihozatal), hanem lehet hogy tök jó a kihozatal, csak ennyit fogyasztanak a procik, és kész)
- És szerintem ott figyel méhg a jó kis Yamhill project is
Ez van.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest