- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liquidmoon #14 üzenetére
Előnyök:
- nem aktiválunk 3 hónapos roaming-tiltást (számlásnál igen),
- készülékvásárlás estén egy év a hűség, 20000 Ft kötbérrel, ha felmondanád, elhordoznád a számot (számlásnál 2 év és 50000 Ft),
- kedvezőbb a készülékár a feltöltőkártyás áraknál,
- elérhetőek olyan szolgáltatások is, amik feltöltősként nem.
(Több nem jut most eszembe.)
-
tildy
nagyúr
válasz
liquidmoon #14 üzenetére
Benne van a nevében. Limit(ált összegű előfizetés , amelyet ''kártyásként használsz'' * , miután a fix összeget lebeszélted róla ).
*:igazándiból azt értem alatta, hogy fel lehet tölteni feltöltőkártyával.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
liquidmoon #7 üzenetére
Én spec örülnék, ha nem hó végéna számlából kéne megtudnom mennyit költöttem és/ vagy súlyos forintokat fizetni az egyenleg lekérdezésért. Szóval szerintem jó, hogy ha letelefonáltad a havi kereted, akkortól úgy működik, mint egy prepaid, de addig meg k postpaidként.
Viktor: szerintem jövőre én erre váltok. Szvsz korrekt, bár szerintem is érdemes lenne 1500 ft körüli csomaggal is kijönni. Az pont az a szegmens, amelynél szinte alig van más szolgáltatónál is is bármiféle ''előfizus'' lehetőség.
A djuice egyébként olyasmi , mint annak idején a bee volt. Más előfizetői réteget - konkrétan inkább a fiatalokat- célozzák meg vele.
[Szerkesztve] -
válasz
liquidmoon #7 üzenetére
A szolgáltatónak ez azért jó, mert megvan a fix bevétele, amit minden hónapban kifizetsz. Arról nem is beszélve, h. rengetegen jönnek be hozzánk úgy, h. szeretnének előfizetést a gyereknek, de nem veszik meg, mert nem lehet limitálni.
Mostmár lehet.
(Példa:
Amennyiben lefogyott a havi keret és a gyerek mondjuk szerelmes, majd feltölti a kártyáját a zsebpénzéből, ha szeretne beszélni a szerelmével.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest