- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
és a Madagaszkár c. alkotásban is lesz a háttérben AMD logo?
-
ptiboy
senior tag
shrek 3
-
AMD Power
titán
Én ezt a hírt már tegnap beszúrtam a A64-s AMD-s Topicba.... lassú volt a PH!
-
erdoke
titán
Ott van fLeSs procitesztje, nézzétek meg, melyik jobb renderelésben. Valószínűleg nem egyprocis Opteronos munkaállomások fogják a fő renderelési munkákat végezni, tehát itt a multiprocesszoros, de minimum a dual core rendszerek rúgnak majd labdába. Arról pedig máshol kell tesztet keresni.
Egyelőre. Ugye fLeSs?
BTW az senkinek nem tűnt fel, hogy itt csak a HP felé van lényeges pénzmozgás, az AMD meg ingyen adja a procikat.
[Szerkesztve] -
Nem zártam ki, mint szempontot, de a többi fontosabb szempont között igencsak elhanyagolható, asszem. Amúgy sem a fő fogyasztással kell számolni, hanem azzal, mennyi menthető. Azért akkorát nem lehet spórolni a két processzor közötti fogyasztáskülönbségen. Bár erre valóban nem végeztem számításokat.
De ha ez lenne a fő szempont, P1-es gépeken nyomnák máig. -
Kraptor
őstag
Éppenséggel nálluk számít a legtöbbet
Míg egy otthoni juzernél akkora jelentősége nincs, hogy most 3000ft fizet vagy 3500at villanyra addig míg ezt beszorzod 1000-el vagy többel akkor már szépen tudsz rajta spórolni. Persze valszínű nem ez a legfontosabb és ez elhanyagolható Dreamworks számára de valahol csak lényeges szempont , mert azért elég szépen lehet rajta spórolni
-
Hmmm. A kettőnek semmi köze egymáshoz. És pont ebben jobb az AMD.
A Dreamworks szempontjából nagyon mind1, mekkora a villanyszámla. Az már biztosan számít, milyen a gép ára. De mivel a rajzfilmjei óriási bevételeket hoznak, elsősorba a teljesítmény számít.
Legegyszerűbben úgy kapod meg a választ, ha a játékokban mérhető teljesítményt veszed. És akkor rájössz, miért is bolondság, amit írtál. -
polika
senior tag
Azt nem értem hogy miét nem P4 mert ilyen feladatokba mintha az teljesítene többet (vagy a renderelés az teljesen más mint az ilyen encode/decode?). Mindenestre talán a válasz az hogy az opteron nem fogyaszt annyit ami egy render farmnál a működtetéshez nem is elenyésző tényező, valószínűleg több képkocka/watt-ot csinál a végén ráadásul ócsóbb is.
-
Barton
senior tag
Sajnos egy fecske nem csinál nyarat !
-
killahdrums
senior tag
Riszpekt az AMD-nek!!!
-
Na, a Sun után ők is? Egyre nagyobb elismerések az AMD-nek.
-
aronocs
tag
állítja nehéz feladat elő
ez itt elé lenne -
Tigerclaw
nagyúr
Végre valaki az eszét is használja.
Év végére megjelenik az duálmagos Egypt, amiből 8-at lehet tenni egy gépbe.
Lesz ott teljesítmény. Kíváncsi lennék, hogy milyen oprendszert fognak alátenni.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy a Dreamworks fürtözi-e a gépeit.
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Nem véletlen, AMD powa...
Remélem így hamarabb készülnek el a filmek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel Core I5-8600K
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest