Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
és a Madagaszkár c. alkotásban is lesz a háttérben AMD logo?
-
ptiboy
senior tag
shrek 3
-
AMD Power
titán
Én ezt a hírt már tegnap beszúrtam a A64-s AMD-s Topicba.... lassú volt a PH!
-
erdoke
titán
Ott van fLeSs procitesztje, nézzétek meg, melyik jobb renderelésben. Valószínűleg nem egyprocis Opteronos munkaállomások fogják a fő renderelési munkákat végezni, tehát itt a multiprocesszoros, de minimum a dual core rendszerek rúgnak majd labdába. Arról pedig máshol kell tesztet keresni.
Egyelőre. Ugye fLeSs?
BTW az senkinek nem tűnt fel, hogy itt csak a HP felé van lényeges pénzmozgás, az AMD meg ingyen adja a procikat.
[Szerkesztve] -
Nem zártam ki, mint szempontot, de a többi fontosabb szempont között igencsak elhanyagolható, asszem. Amúgy sem a fő fogyasztással kell számolni, hanem azzal, mennyi menthető. Azért akkorát nem lehet spórolni a két processzor közötti fogyasztáskülönbségen. Bár erre valóban nem végeztem számításokat.
De ha ez lenne a fő szempont, P1-es gépeken nyomnák máig. -
Kraptor
őstag
Éppenséggel nálluk számít a legtöbbet
Míg egy otthoni juzernél akkora jelentősége nincs, hogy most 3000ft fizet vagy 3500at villanyra addig míg ezt beszorzod 1000-el vagy többel akkor már szépen tudsz rajta spórolni. Persze valszínű nem ez a legfontosabb és ez elhanyagolható Dreamworks számára de valahol csak lényeges szempont , mert azért elég szépen lehet rajta spórolni
-
Hmmm. A kettőnek semmi köze egymáshoz. És pont ebben jobb az AMD.
A Dreamworks szempontjából nagyon mind1, mekkora a villanyszámla. Az már biztosan számít, milyen a gép ára. De mivel a rajzfilmjei óriási bevételeket hoznak, elsősorba a teljesítmény számít.
Legegyszerűbben úgy kapod meg a választ, ha a játékokban mérhető teljesítményt veszed. És akkor rájössz, miért is bolondság, amit írtál. -
polika
senior tag
Azt nem értem hogy miét nem P4 mert ilyen feladatokba mintha az teljesítene többet (vagy a renderelés az teljesen más mint az ilyen encode/decode?). Mindenestre talán a válasz az hogy az opteron nem fogyaszt annyit ami egy render farmnál a működtetéshez nem is elenyésző tényező, valószínűleg több képkocka/watt-ot csinál a végén ráadásul ócsóbb is.
-
Barton
senior tag
Sajnos egy fecske nem csinál nyarat !
-
killahdrums
senior tag
Riszpekt az AMD-nek!!!
-
Na, a Sun után ők is? Egyre nagyobb elismerések az AMD-nek.
-
aronocs
tag
állítja nehéz feladat elő
ez itt elé lenne -
Tigerclaw
nagyúr
Végre valaki az eszét is használja.
Év végére megjelenik az duálmagos Egypt, amiből 8-at lehet tenni egy gépbe.
Lesz ott teljesítmény. Kíváncsi lennék, hogy milyen oprendszert fognak alátenni.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy a Dreamworks fürtözi-e a gépeit.
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Nem véletlen, AMD powa...
Remélem így hamarabb készülnek el a filmek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest