- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Végre használható a 6.1-es Mini a Telenor okostarifa korlátlan böngészésre. :-)
-
tomp
félisten
Megvan, miért nem látja a 6.1 a régi mentett oldalakat.
Az Opera mini 6.0-ig .obml15-be mentette le. A 6.1 már .obml16-ba... -
tomp
félisten
Opera Mini 6.1
Nem megy a régi 6.0-s mentett lapok, illetve kivették a hálózati protokollt. -
tomp
félisten
Frissülhetne már a javás mini is. Találtam benne egy bugot ami idegesít. Bizonyos oldalakon elfelejti a jelszavakat. Illetve belépéskor kitörli a mezőt ezáltal nem lép be.
-
tomp
félisten
válasz
krystman #880 üzenetére
Hogyan telepítetted őket? Nekem az egyik 5-ös verzióm volt ilyen. Egy idő után megfagyott, aztán már nem indult el többé. Aztán rájöttem: addig simán ráfrissítettem, azaz felülírtam. Ez volt a baj. Régit törölni, telefont újraindítani és csak ezután telepíteni az új verziót.
Http: miután betöltötte az oldalt, bontja a net kapcsolatot. Ezért ha tovább lépsz, először újra kapcsolódik a netre. Azaz tovább tart az oldal betöltés.
Socket: betöltés után nem bont. Készenlétben hagyja a netet. Ezért ha tovább lépsz, egyből elkezdi tölteni. Az 5-ös verziónál fél óra tétlenség után bontott a socket is. 6-osnál még nem néztem meg. Készenlétben nincs adatforgalom. Csak a kapcsolat marad aktív. -
tomp
félisten
Nem vagyok jelenleg telenor netes, de az ilyen buhera ellen véd az opera link. Ki kell kapcsolni majd be. Szépen visszaállítja a kezdőoldali gyorsindítókat.
-
tomp
félisten
Másnak is összeomlik az 5.1.22296-os? Tegnap raktam fel és a 3. összeomlás(indításnál megfagy a betöltésnél és kész) után visszaraktam a .21214-et.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az aprócska böngésző Java alkalmazásként telepíthető.
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest