- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Csak én úgy tudom, hogy az Opera Mobile az letölti az oldalakat, mint egy PC. Az opera Mini meg a tömörített oldalt tölti le, ami előbb átmegy az Opera szerverén
Opera Mobile: Internet -> Telefon
Opera Mini: Internet -> Opera szerver (tömörítés) -> TelefonHa jól tudom így jár el az adatokkal a két progi és emiatt gondolom, hogy a Mini kevesebbet eszik...
-
egykori
őstag
"Szerintem azért sír memória gondok miatt, mert amin próbáltad az lehet, hogy hardveresen kevés neki."
Teljesen jól gondoltad, mert ha megnézed az adataimat, ott láthatod, hogy régi és elég satnyácska telkóm van. Én nem is akartam ezzel internetezni, de a munkám miatt kértem egy 100 MB-os csomagot, főleg emailezés végett.
Ha majd cserélek telefont, azon mindenképpen a Mobile változatot fogom használni, mert nekem jobban tetszik a működése.
Viszont mégis jó lenne, ha addig valamilyen megoldást találnék a betűméret növelésére, mert a Mini sehogy sem akar együtt működni a Font Magnifierrel.
Esetleg ha lenne erre javaslat, megköszönném...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az aprócska böngésző Java alkalmazásként telepíthető.
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest