- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Szia! Nem tudom, milyen 6800-ast foghattál ki, mert Nekem pont az ellenkezője volt igaz. Anno Én az X800XT-vel szívtam sokat. Azaz a kártyával nem volt semmi baj, viszont a driver-ekkel igen, főleg a CCC-esekkel. Azóta csak Nvidia-t használok.
Mondjuk az ATI x18xx-as és x19xx-as szériákat nem próbáltam... (7800GTX-em van.)
Jövőre tudok csak új kártyát venni, és abból ahogy a dolgok jelenleg állnak, arra következtetek, hogy valszeg ismét Nvidia lesz.
Hacsak az új Radeon-hoz (Ha kijön addig) nem lesznek legalább olyan jó driver-ek, mint az Nvidiá-hoz.
-
Egon
nagyúr
LOL... 6800 Ultrám van, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam - nem lehet, hogy hardverhibás volt a cucc?!? Vagy esetleg nem véletlenül valami Inno3D-Taivanalsódzsunkabalra kategóriás cucc volt?
Nem tudom mióta ''jó'' az Ati, de a 9700 Pro vga-mal többet szívtam, mint előtte és utána bármikor. A Silent Storm fix helyen fagyott, stb. Mondjuk az is igaz, hogy sok kedvenc játékom indult nVidia logóval (köztük a Silent Storm, Painkiller stb.), Ati logóval meg egy sem... Ez nyilván szubjektív (a HL sosem jött be pl.).
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest