- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
PC-Style
tag
Sziasztok!
Van nekem egy HP nw8440 notim jó ideje. Nem találtam róla külön topikot, pedig szerintem igencsak megérdemelné, amilyen jól sikerült darab.
Szerintetek érdemes volna nyitnom egyet neki, vagy van már ilyen, csak én nem találtam?
Üdv all!
--
PC-Style -
engusz
veterán
beindulnak a ventik akkor eléggé hangos de amúgy kussol.
Pontosan milyen konfig volt? Sajnos az enyém nem ismeri a csendes üzem fogalmát. Na jó, talán mégis, de csak a bekapcsolástól számított 3 percig.
a beéptett altec lansing hangszórók notebookhoz képest nagyon jók, én ilyet még nem hallottam egy notiban sem.
Valóban. A notebook hangszórók között császár, tényleg szépen szól. Már nem egy filmet néztem végig úgy, hogy nem volt rákötve külső hangszóró. Mély hangok nincsenek, de a többi tényleg bőven beleesik a tűrhető kategóriába. Csak egy negatívumot említenék meg. A hangszórókat burító, és a gép elejét képező, fekete színű rács hajlamos kopni. Az enyémen szinte már teljesen szürke a teteje. Főleg azon a két helyen, ahol a kezem hozzáér. (Tervezem, hogy készítek róla egy Logout cikket, de még várat magára.)
Egyedül talán az volt számomra zavaró hogy kissé baloldara van csúsztatva a touchpad.
Legalább ki lehet kapcsolni. Sok gépnél nem, ezért írás közben sok bosszúságot tud okozni. Nem is értem, hogy miért nem így tervezi mindegyik gyártó... -
engusz
veterán
A laptopmag.com tesztelte a kicskét. Másfél óráig bírja az akkumlátora DVD játszás közben. Lesz nagyobb felbontású panel, de eddig AMD-s rendszerről nincs hír. Kivheteő, full-full távirányítója van, két hely a HDD-nek (elméletileg lehet RAID is). Szépen állítható a TFT-t tartó kar, ahogy csak tetszik. Nagy szép a gép, oldalról kifejezetetten vékonynak (!) tűnik.
-
orbano
félisten
nekem tetszik. de pont az a kategória, ami nekem nem jó semmire
-
Nantucket
tag
Hát elég tetszetős a cucc... kéne egy
-
REDeath
őstag
elég brutális darab lesz, de ez nem is folyamatos útközbeni használatra van
kinézetre tetszik, jól eltalálták.
nekem volt szerencsém hétvégenként egy HP Pavilon zd8000-eshez 17 colos monitorral és a méretén és súlyán kívűl csak jót tudok róla mondani. Ha beindulnak a ventik akkor eléggé hangos de amúgy kussol. a beéptett altec lansing hangszórók notebookhoz képest nagyon jók, én ilyet még nem hallottam egy notiban sem. Egyedül talán az volt számomra zavaró hogy kissé baloldara van csúsztatva a touchpad. -
De szép, de jó. Jól jönne egy.
-
Ste
addikt
7 kiló, pont jó lenne női súlyzónak
tetszetős daraba viccet félretéve, kár hogy nem az én zsebmélységemhez méretezik az árcéduláját -
Cicero
őstag
tetszik.
-
Fáraó
őstag
Először arra gondoltam mennyire feleslegesek ezek az erős laptopok. Technikailag hihetetlenek!
Aztán rájöttem, lehetnek olyan helyzetek amikor szükség lehet egy ilyenre.
Gonoszkodás ON:
Biztos hamar elkapkodják őket! Siessetek a vásárlással!
OFF -
Csapi007
veterán
Hello
Nagyon durva.
Mennyi lesz az ára, 5000 dollár? -
Petya25
őstag
Kéne egy PH összevetés a DELL XPS M2010 ellenében. [link]
Eldolgoznék rajtuk szívesen. -
-
Hebry
senior tag
Szerintem is valami ilyesmi a jövő gépe. Kis helyen elfér, ugyanakkor mégis megvan benn minden.
Ara szerintem 5-600 körül fog mocorogni. -
engusz
veterán
Az enyémben három ventilátor van. Ha az X600 energiatakarékos módban fut, akkor nem nagyon pörög fel a harmadik venti. A másik kettő állanóan megy, fűt a Prescott. De megszokható, bár hangos. Szerintem az új Pavilion-ok halkabbak. Az új Core (2) Duo-s biztosan, azt már hallottam működni.
-
MaUser
addikt
Engem azért az érdekelne, hogy hogyan lehet megmaradni az ilyen kategóriájú gépek mellett egész nap, ha tényleg dologzik is a gép és nem csak netezik rajta az ember. Vagy akár csak egy órát is. A 7700 + a 2600xt kombó azért jóval 60W felett disszipálhat...
-
-
KrAt
veterán
válasz
(Kolombusz) #23 üzenetére
És tényleg nem Pavilon
Eddig énis annak olvastam
-
rdi
veterán
válasz
(Kolombusz) #23 üzenetére
nekem is tetszik, de ilyesmi már régebben is volt, noti szerű hordozható számítógépek. Hogy is hívták őket?
-
(Kolombusz)
veterán
Én ezt eddig mindig Pavilonnak olvastam.
Nekem tetszik, bár tuti nem a belépő árkategóriába pozicionálták. Még a hangjára lennék kiváncsi. -
-
erdoke
titán
Miért nem mutatták a kihúzható fogantyús, alul dupla kerekes bőröndöt, ami jár hozzá?
-
lkadar
tag
Szep is, jo is, csak azt nem ertem, ha mar van benne kek-lezeres olvaso, akkor miert nem voltak kepesek egy fullHD kijelzot belepakolni inkabb. Ez az 1680x1050 az a tipikus felbontas, amit semmire sem lehet hasznalni. Az 720-asat novelni kell, az 1080-asat pedig kicsinyiteni...
lkadar. -
KrAt
veterán
Aztaaa
Nemrossz cucc, megtetszett nagyon
Sima notiknál is használhatnák ezt a fajta monitor ''felfüggesztést'', bejövős -
macilaci78
nagyúr
Egy ekkora TFT alatt található notinak is hasonlóan meghatározó súlya van, szvsz a 7 kilóból jó, ha 2 kiló van a csuklópántok fölött.
Mellesleg ahogy nézem, itt a kijelző nem ér a billentyűk fölé, csak megközelíti azokat és amúgy is csak egy lehetőség, nem kötelező élni vele. De egy másik korábban bemutatott notesznél is volt egy hasonló megoldás, ott azzal magyarázták, hogy pl repülőn ülve a júzer előtt ülő utas háttámlájától így jobban elfér. Kötve hiszem, hogy egy 1,5-2 órás (akkuüzemidő ugye) repülőutat nem lehet kibírni gépezés nélkül.
Inkább a divat, mint a funkcionalitás és a súlyelosztás volt a vezérvonal.
Mindamellett szép teljesítmény, a kivitelezése sem rossz.És végre eltűnt az a széles, kihasználatlan terület a klaviatúra mellől.
-
törölt tag
-
Zull
senior tag
epp arra fele tart a vilag mint amirol te beszelsz elarulom
-
cucka
addikt
miért ne lehetne? egy asztali gépben is a legtöbb eszköz alaplapra integrált, általában csak a videókártya van külön. 20''os méretben pedig megoldható lenne (ha akarnák és megérné üzletileg) a cserélhető videókártya. vinyó, memória, proc eddig is cserélhető volt egy notebookban.
-
cucka
addikt
az állítható karral sem biztos, hogy kényelmes távolságig el tudod tolni, ugye egy ekkora tft-nek már jelentős súlya van, az meg nem lenne jó, ha könnyen hátra tudna borulni az egész szerkezet.
a dell-nek van hasonló számítógépe, ott úgy tűnik, hogy a billentyűzet kihúzható, ami sokkal jobb megoldásnak tűnik. -
cucka
addikt
szerintem valahogy hasonlóan kéne kinézzen 2007-ben egy átlagos asztali gép. szép, kevés helyet foglal és nincs akkora kábeldzsungel, mint egy normál, külön dobozos megoldásnál.
persze messze nem tökéletes ez sem, itt pl. az ergonómia nagyon rossz. nem elég, hogy 20''-es a monitor, még be is lógatják a billentyűk fölé, hogy még közelebbről nézze a szerencsétlen júzer, ha gépelni szeretne -
zsiga667
addikt
''A főként szórakozásra szánt gép 20,1 hüvelyk képátlójú, széles megjelenítőt kapott, mely alatt nem csupán egy teljes méretű kijelző fér el''
Gondolom elírás. -
zolij
tag
és az aksi mégis meddig bírja?
-
Zull
senior tag
vegyen mar nekem valaki egy iet, sot ha kell ingyen tesztelem is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged