- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
válasz
#54715584 #12 üzenetére
Te a #3-ban azt írtad, hogy azért nem tetszik, mert nem tudod mire hasonlít:
''sztem is hasonlit a design egy masik keszulekre, de nem tudom meyikre''
és ezen értetlenkedtem én. Mondd, hogy azért nem tetszik, mert olyan mint az új csúnya SE-ok, vagy a régi csúnya Samsungok.. azt értem..
@ bLaCkDoGoNe
Te gondolom nem is akartál túl sokat hozzátenni a fórumhoz. Én nem azt mondom, hogy van értelme a mostani 3MP fölötti hajhászatnak ilyen kis érzékelőkkel és a jelenlegi technikával... de tudod azt is meg lehet únni, hogy mindig jön valaki, aki attól hiszi okosnak magát, hogy a megapixel-hajszát szapulja. -
Ricardo
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #14 üzenetére
Ez legyen annak a baja aki túl sokat vár el tőle. Bár az N95 topicban lemérhető hova vezet a Marketing
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hihihi-hahaha, Zeiss meg 5 megapixel, so fucking what? Avagy ''vakulj, paraszt''! Ezermillió hasznos dolgot ki lehetne még találni, én legalábbis piszkosul unom már a megapixel-hajhászást.
[Szerkesztve] -
Ricardo
titán
Jó ketyerének tűnik. Kíváncsi leszek a kezdő árra.
-
KriszBoy
senior tag
Nekem tetszik, de ezek a képek nem valami valósághűek...!
-
blueMerle
veterán
Hééélóóó emberek! Van ám a Nokiának egy olyan készuléke aminek a neve 6080, azon is ám ilyen csíkgombok vannak. Az nem lenyúlás? Vagy a tojás volt hamarabb?
-
Athos07
senior tag
-
tuskooo
addikt
Annyira panaszkodik mindenki, hogy nem raknak a telókba wifit, hogy ma már itt a 2. wifis nokia..btw sztem az n73 utódjának szánják, formailag is olyan.
-
T-Nagyon
tag
Ha jól tudom, akkor a Nokia nem arról híres, hogy annyira jó lenne a kamerája... Drukkolok nekik, hogy összerakjanak egy jó kamerát!
A készülék amúgy nagyon tetszik!!! -
törölt tag
sztem is hasonlit a design egy masik keszulekre, de nem tudom meyikre, es eppen ezert nem is tetszik a telo
-
DarkByte
addikt
Egész ütős kis szerkezetenek tűnik, és kinézetre is okés, de ugye csak én nem látok jól és az a gombsor nem olyan mint az SE W880i-nél
-
AS
félisten
Év végére még jo is lesz.,
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TV antenna és jelerősítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest