Hirdetés
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
válasz
#54715584 #12 üzenetére
Te a #3-ban azt írtad, hogy azért nem tetszik, mert nem tudod mire hasonlít:
''sztem is hasonlit a design egy masik keszulekre, de nem tudom meyikre''
és ezen értetlenkedtem én. Mondd, hogy azért nem tetszik, mert olyan mint az új csúnya SE-ok, vagy a régi csúnya Samsungok.. azt értem..
@ bLaCkDoGoNe
Te gondolom nem is akartál túl sokat hozzátenni a fórumhoz. Én nem azt mondom, hogy van értelme a mostani 3MP fölötti hajhászatnak ilyen kis érzékelőkkel és a jelenlegi technikával... de tudod azt is meg lehet únni, hogy mindig jön valaki, aki attól hiszi okosnak magát, hogy a megapixel-hajszát szapulja. -
Ricardo
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #14 üzenetére
Ez legyen annak a baja aki túl sokat vár el tőle. Bár az N95 topicban lemérhető hova vezet a Marketing
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hihihi-hahaha, Zeiss meg 5 megapixel, so fucking what? Avagy ''vakulj, paraszt''! Ezermillió hasznos dolgot ki lehetne még találni, én legalábbis piszkosul unom már a megapixel-hajhászást.
[Szerkesztve] -
Ricardo
titán
Jó ketyerének tűnik. Kíváncsi leszek a kezdő árra.
-
KriszBoy
senior tag
Nekem tetszik, de ezek a képek nem valami valósághűek...!
-
blueMerle
veterán
Hééélóóó emberek! Van ám a Nokiának egy olyan készuléke aminek a neve 6080, azon is ám ilyen csíkgombok vannak. Az nem lenyúlás? Vagy a tojás volt hamarabb?
-
Athos07
senior tag
-
tuskooo
addikt
Annyira panaszkodik mindenki, hogy nem raknak a telókba wifit, hogy ma már itt a 2. wifis nokia..btw sztem az n73 utódjának szánják, formailag is olyan.
-
T-Nagyon
tag
Ha jól tudom, akkor a Nokia nem arról híres, hogy annyira jó lenne a kamerája... Drukkolok nekik, hogy összerakjanak egy jó kamerát!
A készülék amúgy nagyon tetszik!!! -
törölt tag
sztem is hasonlit a design egy masik keszulekre, de nem tudom meyikre, es eppen ezert nem is tetszik a telo
-
DarkByte
addikt
Egész ütős kis szerkezetenek tűnik, és kinézetre is okés, de ugye csak én nem látok jól és az a gombsor nem olyan mint az SE W880i-nél
-
AS
félisten
Év végére még jo is lesz.,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az N82 leginkább az N95 babérjaira törhet.
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Overwatch 2
- Metal topik
- További aktív témák...
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Iphone 13 Pro 128gb
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S23 Fekete 128/8 GB Kártyafüggetlen + Otterbox tokok + Smart Tag 2
- iPhone 12 Pro Max 128 GB Független Makulátlan
- Xiaomi MI 9T 6/128 Kék, dobozában, eredeti töltőjével, eredeti + 5 tokkal + 1 kijelző védő üveggel e
- Phone 14 Pro MAX 128 GB Deep Purple - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM
- Poco M4 Pro 5G 6.128 HyperOS, gyárilag kártyafüggetlen eladó. Pro verzió tehát az erősebb darab. Jó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest