Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #48 üzenetére
Nem fagarásztam órákig, valóban csak megnéztem, ennyire alaposan nem figyeltem meg eme fícsört, de én úgy vettem észre hogy teljesen a kibirható határon belul van az ujjlenyomat és dzsuvagyujtés funkció.
A telefon szép és jó, kézbe fogni is kellemes de nekem nem kellene. -
blueMerle
veterán
Hozzám egy olyan hír futott be hogy ez csakis az Amiknál lesz....nagyon remélem hogy ez nem igaz, de bövebbet ennél én sem tudok
-
blueMerle
veterán
Ekkora nagy szám élökép? Ha tudom készitek, anno mint e90-nél vagy 5300-nál
Élöben egyébként sokkal tetszetösebb nekem mint fotón, ami nem jött be az a gombok nyomáspontja illetve a hangszóró minösége, de szvsz azzal valami gond volt, egész biztos nem lesz ilyen xar a véglegésben, mert ez kiábrándító volt. Igen, bétás teló volt nálam.
Még egy valami: TELJESEN MINDEGY hogy bemutatták-e avagy sem. Amennyiben megteszi hogy lefotózza, amit kétlek hogy meg tudna, hetente sokat járok be jómagam is a gyárba és tudom hogy ez szinte lehetetlen, abban az esetben ha kitudódna, ez az állásába kerulne. Teljesen mindegy hogy atyaisten-müszakvezetö vagy szalagos munkás
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
Akkor most tessék szépen kövezni, mert ez nekem nagyon nem tetszik.
Elhiszem hogy íves meg formás meg jajjdejó, de egyszeruen nekem ez a forma nem jön be. Viszont az ár, az nagyon baráti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest