- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
krimel
csendes tag
sziasztok!
én tökéletesen meg vagyok elégedve a telómmal,hűségben vettem december elején...szerintem tipikus női telókell ennél több??
üdv. -
-
Diego!
senior tag
Érdekelne hogy függetlenül mennyibe kerül?
-
-
pubwart
aktív tag
Nem tud valaki nekem egy olyan helyet ahol tudok ilyen telefont függetlenül vanni és kapok hozzá 2 éves Nokia garanciát? (nem pedig ilyen sutyiboltos nem ittvetted 6 hónaposat)
Köszönöm
-
evR
aktív tag
húú nagyon tetszik a teló!
de valahogy a Nokia 2650 jut róla eszembe!
-
Zoltanfi
senior tag
Képgaléria és teszt:
[link]A fényképezője valami rettenet
-
Csi630
tag
válasz
Viktor0610 #79 üzenetére
A burkolat pedig ujjlenyomat gyűjtős lesz...
Nem is csodálkozom rajta
ami szép az ujjlenyomatgyűjtő
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #79 üzenetére
Ezek az új Nokiák egyre jobbak. Sőt egy pár példány kimondottan tetszik.
-
-
Csi630
tag
Nekem nagyon tetszik a telóka, de a Nokia olyan bitang nagy telefonokkal rukkol elő - már ami a szétnyithatóakat illeti - hogy az én pici kezembe elég hülyén néz ki.
-
meroly
veterán
Még néhány élőkép:
a flip nem tűnik valami tartósnak így első ránézésre....
-
medion0
csendes tag
Sziasztok! Várható valamikor a tesztje a közeljövőben? Nyilván elsősorban a tesztelőkhöz szól a kérdésem
Köszi ha válaszol valaki
-
-
badacsony
őstag
válasz
badacsony #66 üzenetére
7k a kábel...
-
Teo70
tag
válasz
Viktor0610 #67 üzenetére
ezaz h csak
arról nincs info véletlenül hogy melyik szolgáltató fogja forgalmazni? avagy nem is fogják? ja és várom a mobilarenás tesztet....
-
-
badacsony
őstag
válasz
Viktor0610 #64 üzenetére
A vicc az, hogy a telcsihez nem mellékelik a nehezen beszerezhető microusb kábelt, futkoss utána te.
-
djtoomi
addikt
válasz
Viktor0610 #64 üzenetére
Sztem a kicsit lejjebb linkelt oldal infoibol indult ki a kollega:
1.23MP, 1280x960 pixel, videó
-
-
Teo70
tag
kár a kameráért...egyébként szép meg tudása pl nekem elég lenne de a kamera...belerakhattak volna egy sima 2 megásat...hogy legalább nagyobb felbontásba csináljon képeket...ha már AF nincsen....
-
-
badacsony
őstag
Már kapható!
-
-
Zoltanfi
senior tag
Ja, ezt én se értem, [már lehet kapni]
mégsincs róla az egész netkerekségen sehol egy élőfotó.. -
meroly
veterán
válasz
Viktor0610 #54 üzenetére
Azért rendesen hozzányúltak a külsőhöz is, de akkor miért nincs egy nyamvadt teszt sehol sem (élőképekkel)????
Pedig úgy igyekeztem jól linkelni....
-
Noodra
tag
Korrekt. Várható megjelenés? (Lehet figyelmetlen voltam, akkor sorry)
-
meroly
veterán
válasz
Viktor0610 #52 üzenetére
Nem tűnik annak pedig: [link].
-
-
meroly
veterán
Az hogy lehet, hogy ebay-en már árulják használtan, nálunk meg még meg sem jelent....
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #48 üzenetére
Nem fagarásztam órákig, valóban csak megnéztem, ennyire alaposan nem figyeltem meg eme fícsört, de én úgy vettem észre hogy teljesen a kibirható határon belul van az ujjlenyomat és dzsuvagyujtés funkció.
A telefon szép és jó, kézbe fogni is kellemes de nekem nem kellene. -
-
blueMerle
veterán
Hozzám egy olyan hír futott be hogy ez csakis az Amiknál lesz....nagyon remélem hogy ez nem igaz, de bövebbet ennél én sem tudok
-
meroly
veterán
Oooooo.
Bocsánat, nekünk mezei érdeklődöknek sokat jelent az előkép. Nem járunk be mindennap a gyárba.... (sajnos)
Na mindegy, nem akarom senki állását sem veszélyeztetni, úgyhogy szépen türelmesen megvárom a hivatalos élőképeket. -
blueMerle
veterán
Ekkora nagy szám élökép? Ha tudom készitek, anno mint e90-nél vagy 5300-nál
Élöben egyébként sokkal tetszetösebb nekem mint fotón, ami nem jött be az a gombok nyomáspontja illetve a hangszóró minösége, de szvsz azzal valami gond volt, egész biztos nem lesz ilyen xar a véglegésben, mert ez kiábrándító volt. Igen, bétás teló volt nálam.
Még egy valami: TELJESEN MINDEGY hogy bemutatták-e avagy sem. Amennyiben megteszi hogy lefotózza, amit kétlek hogy meg tudna, hetente sokat járok be jómagam is a gyárba és tudom hogy ez szinte lehetetlen, abban az esetben ha kitudódna, ez az állásába kerulne. Teljesen mindegy hogy atyaisten-müszakvezetö vagy szalagos munkás
[Szerkesztve] -
Diego!
senior tag
Nem találom a tesztjét. Help!
-
Zsadi
őstag
Szép kis teló lett ez. Nekem is feketében tetszik nagyon.
-
PhilBrick
őstag
-
M0RGI
őstag
Ha tényleg ennyibe fog kerülni, ingyen lesz.
Mondjuk nekem a 3G, és a kamera is tök felesleges, de hát manapság már majdnem mindben van sajnos, ami megdobja az árat.
Kinyitva szerintem nagyon ott van a teló, egyedül külsőleg nem tetszik a keskeny és viszonylag vastag kialakítás kombinációja.
Bár ez a kép magáért beszél:
Ja, és ne hasonlítgassuk a W375-hez, mert az egy ratyi, ocsmány, xar telefon.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
gibi.david #25 üzenetére
sok mas telefonhoz is hasonlithato, nem csak a motohoz...
-
gibi.david
tag
Vannak még egyéni megoldások, és ez a Nokia csak félig (vagy negyedrészben?) az.
Ettől még lehet jó telefon, jó áron. Kíváncsi lennék rá élőben.
És én azért is leírom mire hasonlít, ettől lesz színesebb ez a topic.
Amúgyis elkerülhetetlen az összehasonlítás más gyártók termékeivel. Ez a konkurenciaharc, mind célcsoport, vásárlóközönség szempontjából, mind tesztelő szempontjából, aki megkeresi a készülékek vetélytársait...
Én az értelmetlen fikázásokat tartom ''dedónak'' -
rumos14
nagyúr
tetszik, de még jobban tetszene ha kicsit szélesebb lenne, kicsit nagyobb lenne a kiejlző és symbian-os lenne.
-
niti
aktív tag
Női vélemény:
Kinyitva szép kívülről- belülről is, de főleg kívülről. Becsukva szerintem rém ronda,főleg a teteje miatt, meg túlságosan hosszúkásnak hat. Szerintem férfiasnak nőies, nőiesnek meg férfias, szóval mondhatjuk unisexnek, és szerintem is kelendő lesz, mert kétségkívül elegáns.
evR: sok Samsugban be lehet állítani a külső kijelzőre analóg órát, pl az e720- ban, e530- ban, z500-ban. -
evR
aktív tag
Úgy látlom 90-95%-ban tetszik az embereknek..
Bevallom nekem is, pedig abszolút nem vagyok oda a Nokia-designért.. Szvsz unisex teló.. Ennyi pénzért meg tuti slágerfon!
V360-as Moto-ra tényleg kicsit hasonlít, viszont a kinyitva sztem tökre egyedi.
Ez hagyományos mutatós óra design pedig nagyon állat..(láttam már ilyet vmilyen Samuban is.
)
-
Teo70
tag
első csiki-csuki telefon ami bejön.....sőt első Nokia ami bejön.....csak így tovább
és ugy gondolom ez egy unisex modell.. -
ben11
őstag
Szerintem nagyon nőies.Kelendő lesz a komolyabb hölgyek körében.. -
blueMerle
veterán
Akkor most tessék szépen kövezni, mert ez nekem nagyon nem tetszik.
Elhiszem hogy íves meg formás meg jajjdejó, de egyszeruen nekem ez a forma nem jön be. Viszont az ár, az nagyon baráti -
furio
aktív tag
válasz
gibi.david #9 üzenetére
Szerintem tök felesleges ez a dedo, hogy ''erre hasonlít, ettől vette, attól vette''... mindegyik telefon gyártó lopja a másiktól a jó és bevált ötleteket, mind külső mind belső tekintetében ( megjegyzem, ez számunkra általában előnyös! ), ez szinte már természetes... dedo ezeket mindig leírni
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
Ez azon kevés nokia telók közé tartozik, amire azt kell mondjam, hogy szép. legalábbis kívülről. a billentyűzete elég ótvar még ennek is.
szerintem meg tipikus női modell, nem tudom elképzelni, hogy férfi vegyen magának ilyet -
gibi.david
tag
Szépnek szép, de...
... kívülről-szemből Moto V600, Moto K1-esen keskenyen. Ez a kinyitva is egyben van-dolog miatt hasonlít a Moto W510-re is, ugyanis az is hasonló kialakítású. És a flipen elhelyezett oldalsó gombok szintén Moto-sak...
Belülről szerintem nem túl szép,olyan műanyagos, és semmi újdonság.
De ettől függetlenül zabálni fogják, a férfiak a tudás és mondjuk az ezüst változat miatt, a nők meg a piros változat miatt... -
Jadro
veterán
A külseje sem csúnya, de a belseje gyönyörű. Ha még oprendszeres is lenne..
-
attisx
addikt
Nem rajongom különösebben a kagylófonokért, de ez nekem is tetszik...
-
joey04
titán
Ez a telefon gyönyörű!
-
bolondember
MODERÁTOR
ez a telefon ennyi zséért?
ez nagyon jó ár - és kelemes jelenség is... (nem egy fekete W580, de télleg guszta - mondjuk engem egy kegyetlen jó anyagokból összerakott Moto V360 utódra emlékeztet, de ez nem von le semmit a gusztaságából) -
Ricardo
titán
Szép. Ilyen áron sikeres lehet.
-
mark75
senior tag
nem csúnya telo,de kinyitva a külsö vhogy nem tetszik,a belsö az jo.összecsukva is szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest