- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krajczi
tag
Én még mindig ilyen telefont szeretnék. Nincsenek nagy igényeim (nem kell semmi extra bele, legszívesebben még a fényképezőt is kihagynám), ez teljesítené azt, viszont az aksija... Kinek mi a tapasztalata vele, mennyi ideig bírja? Én most egy Nokia 3100-t használok, annak akár 1 hétig is bírja az aksija (alig beszélek
)
Vagy ki mit javasol, milyen telefont vegyek? Elsősorban Nokia-t szeretnék (több is volt már, ismerem a menürendszerét, kiigazodok benne), de a 6111-esnek számomra nincs most alternatívája. A 6280-as túl vaskos.
Köszi előre is. -
blueMerle
veterán
Az i-vel nekem se volt annyi bajom mint a régebbi verzióval. Inkább vettem egy L7-est, a kamerát+rádiót leszámítva NEKEM jobban megfelel mint az 6230i, a kijelzöje is sokkal szebb, élénkebb, élesebb, nagyobb...és ugye a megjelenése is sokkal exkluzívabb
Sok sikert a telodhoz, remélem neked nem lesz gondod vele. Én csalódtam a Nokiákban, sokszor, bár még mindig tetszenek...nem tudom miért. Pl. a 6111 is tetszene, ha lenne jobb kijelzöje+tárhely bövítése.... -
blueMerle
veterán
Hacsak sw hibas az nem akkora baj, azon lehet segiteni...anno a 6230 Nokiák is katasztrofális hibákkal jelentek meg, nekem 4 darab adta be a kulcsot, 3 hw hibás és 1 sw hibás volt...aztán meguntam szervizbe járni és vettem egy i verziot...aztán rájöttem hogy én szeretek szervizbe járni, mert avval is 2x kellett mennem
sebaj, azt ellopták, most vagy egy L7-esem amin en szoktam sw-t frissíteniÉs mindenféle gond nélkül megy
-
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
Én úgy hallottam hogy a legtöbb szoftverhibás.De ma melyik teló nem az?
-
Megkérdezzem nektek a két lyányt az üzletsorunkról, akik a napokban vettek ilyen telcsit, ráadásul a dönölü cép rózsaszínben?
ragazzo:
Mik azok a rosszak?
Csak mert Barátnőmnek is tetszett, aztán sikeresen lebeszéltem a telóról. No nem azért, mert nem venném meg Neki, hanem mert ki nem állhatom a szétcsúsztatható telefonokat.
[Szerkesztve] -
ragazzo
őstag
Én elég sok rosszat hallottam róla.Szóval ismerősöknk nem szoktam javasolni.
-
Kitty_
csendes tag
Haat, en beleszerettem ebbe a telefonba!
De mar megjelent ez a telefon? Mert itt nalunk, a T-mobile-ben nincsen semmi sem, azt mondjak, h. nalunk meg nem jelent forgalomba! Most akkor mi van???
-
Dtomi
őstag
Ha akarsz egy olyan telefont aminek ronda a menüje ronda a képe és NULLA a szolgáltatási lista, kicsi a memoria és nem bővíthető, a kijelző karcosodik. de van benne rádió akkor jó kis teló ha ezek nem annyira jönnek be akkor talán nem kéne ilyet venned! és felejtsd a megszokott nokia tulajdonságokat is!
-
legiaap
félisten
Helosztok!
Akinek volt vagy van ilyen telefonja az írjon már róla.
Álatlános tapasztalatokra gondolok.
Mi jó benne és mi szar. -
Dtomi
őstag
Hali nem tudja valaki hogy le lehet tölteni erre a telóra vamai lekódol6ó alkalmazást? mint a mobiltárca? THX
-
AS
félisten
A sl55-re hasonlit
-
Athos07
senior tag
Már csak az, hogy az egyik szamszungosnak, a másik szímenszesnek látja, bizonyítja, hogy ha akarjátok tuti hasonlítani fog valamire...
Most már többezer típus kering egyidejűleg a piacon - szerintetek komolyan lehet még úgy telefont tervezni, hogy az minden részletében egyedi legyen.
Ha meg valami teljesen újat találnak ki (7280, SX1...) rögtön azért jön a fika, hogy miért nem rendes telót csinálnak.
Olyan sokfélék vagyunk, hogy úgyis lesz ellenzője minden modellnek. -
Niquis
aktív tag
Azt hiszem, most félreállok, és megvárom, amíg a Nokia megtalálja a saját formai karakterét. Régen elég jól eltalálta az egyensúlyt, mostanában elvadult (pont azokra a 72xx-es trióra gondolok, amit említettél), így most törvényszerűen át is esett a ló túloldalára. Ezeknek az újaknak semmi egyéniségük nincs.
-
Sz.tem talán inkább a Siemens SL55-re, nem?
Ami tetszik benne, az a letisztult, egyszerű formavilág... Semmi csicsa, mint pl. a 7260/7270/7280-ban. -
micro
addikt
Elég Samsungosra sikerült!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest