- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Az i-vel nekem se volt annyi bajom mint a régebbi verzióval. Inkább vettem egy L7-est, a kamerát+rádiót leszámítva NEKEM jobban megfelel mint az 6230i, a kijelzöje is sokkal szebb, élénkebb, élesebb, nagyobb...és ugye a megjelenése is sokkal exkluzívabb
Sok sikert a telodhoz, remélem neked nem lesz gondod vele. Én csalódtam a Nokiákban, sokszor, bár még mindig tetszenek...nem tudom miért. Pl. a 6111 is tetszene, ha lenne jobb kijelzöje+tárhely bövítése.... -
blueMerle
veterán
Hacsak sw hibas az nem akkora baj, azon lehet segiteni...anno a 6230 Nokiák is katasztrofális hibákkal jelentek meg, nekem 4 darab adta be a kulcsot, 3 hw hibás és 1 sw hibás volt...aztán meguntam szervizbe járni és vettem egy i verziot...aztán rájöttem hogy én szeretek szervizbe járni, mert avval is 2x kellett mennem
sebaj, azt ellopták, most vagy egy L7-esem amin en szoktam sw-t frissíteniÉs mindenféle gond nélkül megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest