- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukack@
csendes tag
Sziasztok!
Én vettem egyet. (N2760 red) Második telefon, egyszerű kellett. Megosztanám az első tapasztalataimat.
A külseje: műanyag ház, annyira könnyű, hogy már fáj... fájna leejteni. Kicsit megbízhatatlannak látszik elsőre emiatt. Amúgy nagyon szép a design. A külső kijelzője sajnos nem nagyon használható, gyönyörű kék színű világítása van, de a szöveg világítása csak kicsit tér el a háttértől, ezért nem nagyon van esély elolvasni, hogy mit ír ki.
A szoftver elég alap, kevés szolgáltatással, több egy low-end-nél nem is várható el, én a naptár helyett inkább számológépet tettem volna bele, arra talán jobban szükség van, és többször használnám.
Az ár-érték arány egyelőre nem túl jó, kb. 30000-ért (kártyafüggetlenül, kisker áron) ez egy kicsit kevés szolgáltatás, ha azt nézem, hogy 40 körül már egész jókat lehet kapni. Úgy 15-18 ezret ér meg szerintem, tiniknek ideális, és a nagyinak is, nőcis, csinos, mégis Nokia, ami nem hátrány, mert a cég elég jó telefonokat gyárt. Ha a szolgáltatók elkezdik mejd csomagban árulni, akkor biztosan nagy keletje lesz.
Üdv:
kukack@ -
Zoltanfi
senior tag
Én mindenképpen megvárnám inkább ezt:
Nem lesz sokkal drágább és kicsit azért jobban néz ki.. -
maru
aktív tag
Abszolút SE Z310 rivális. A Nokia palettájáról hiányzott egy ilyen alsó kategóriás, flipes telefon. Ha jól emlékszem a 2650-es volt talán ilyen, az pedig nem egy mai darab.
-
(An)Dante
őstag
Kicsivel?? Mindkettő 32.000 forint felett van! Ami jelen esetben majdnem másfélszeres árát jelent.. Ráadásul egy teló nyitóárát nem érdemes összevetni lassan kifutó modellekkel.. Ha mindig csak 10.000-el drágább telóval nézzük össze a végén sikerül bebizonyítani, hogy sokkal rosszabb, mint az ''alig drágább'' N95..
-
Jadro
veterán
Szerintem ez ennyi pénzért kb így rendben is lenne.
-
(An)Dante
őstag
Szerintem nem kevés az alsó kategóriában egy Bluetoothos, külső mono plusz belső TFT kijelzős teló rádióval az alapcsomagban sztereó fülessel kártyafüggetlenül 23.000 forintért.. Főleg úgy, hogy ezen modellek ára meredeken szokott zuhanni.. Melyik gyártó nyújt többet ennyiért?
-
Ricardo
titán
Ez elég kevés, még az alsó kategóriában is.
-
törölt tag
miert vannak kinai betuk a telon?
-
Airnold
tag
Ez a szín nem kifejezetten áll jól neki (férfiszemmel), de pofás kis low-end cucc...ha az ára is megmarad 90 euró környékén, jó vétel lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finn gyártó nyomott áron dobja piacra a Bluetooth képes kamerás kagylóját.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest