- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katatonic
tag
Szerintem egyáltalán nem gáz, főleg feketében. Meg amúgy sem igazán lehet egy telefon külsejét megítélni képek alapján, élőben kell látni. Nekem is jobban bejönne valami olyasmi külső mint az e398 volt, de ez sem vészes. Ha mondjuk az e398 jótulajdonságait megtartva kiegészült mondjuk egy fullscreen kép és videonézővel (ezt nem tudom, csak remélem), nagyobb felbontású kamera, kijelző és zenelejátszó, akkor nekem ennél több nem is nagyon kell. Külön kiemelném a 3,5-es jack csatlakozót és az SD bővíthetőséget. Melyik másik teló tud még ilyet? Semelyik.
Ja igen, és valószínűleg messze nem fog annyiba kerülni mint egy SonyEricsson, vagy pláne egy Nokia.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest