- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
Sziasztok
Olvastam ki mit gondol az amd válságról.Hát nem tudom...Én csak azt tudom van egy marhajó alaplapom amibe belemegy majd az új 4 magos proci ami a ddr 2-vel jól fog müködni(AZ AMD nem arról híresek hogy kihasználják a nemória sebességet és lehet sőt én biztosra veszem hogy a ddr 3 mat se fogja kihasználni).Rossz döntésnek mért itélném az ati felvásárlását?Hosszú távba kell gondolkodni ez olyan mint a gyereknevelés eleinte nehéz aztán belejössz és amikor felnőtt ő tart ell
A másik énis azok közé tartozok akik első körben vesznek k8l procit és szerintem nagyon sokan vagyunk így akik csak a megjelenésre várnak
Majd akkor mikor megjelenik nézzétek meg a bevételi adatokat az intelnek is voltak mély pontjai csak nemverik nagydobra.Röviden ennyi a véleményem erről ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automobilista 2
- Tudományos Pandémia Klub
- Automata kávégépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- i3-8100
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A másik énis azok közé tartozok akik első körben vesznek k8l procit és szerintem nagyon sokan vagyunk így akik csak a megjelenésre várnak
Majd akkor mikor megjelenik nézzétek meg a bevételi adatokat az intelnek is voltak mély pontjai csak nemverik nagydobra.Röviden ennyi a véleményem erről ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)