Hirdetés
- iPhone topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
Sziasztok
Olvastam ki mit gondol az amd válságról.Hát nem tudom...Én csak azt tudom van egy marhajó alaplapom amibe belemegy majd az új 4 magos proci ami a ddr 2-vel jól fog müködni(AZ AMD nem arról híresek hogy kihasználják a nemória sebességet és lehet sőt én biztosra veszem hogy a ddr 3 mat se fogja kihasználni).Rossz döntésnek mért itélném az ati felvásárlását?Hosszú távba kell gondolkodni ez olyan mint a gyereknevelés eleinte nehéz aztán belejössz és amikor felnőtt ő tart ellA másik énis azok közé tartozok akik első körben vesznek k8l procit és szerintem nagyon sokan vagyunk így akik csak a megjelenésre várnak
Majd akkor mikor megjelenik nézzétek meg a bevételi adatokat az intelnek is voltak mély pontjai csak nemverik nagydobra.Röviden ennyi a véleményem erről
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest