- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andre1234
aktív tag
válasz
hunnylander #65 üzenetére
akkor sztem ezt is olvastad..
[link]
Azért próbálok én is elfogulatlan lenni és remélem tényleg nemcsak remény a várt teljesítmény. de mint tudjuk a k8 óta nem minden az órajel!!!!
És újjabb link..
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Én többet nem linkelek mert ez nem az a topic.
De mint tudjuk elméletben, az elmélet és a gyakorlat ugyan az, de gyakorlatban nem!
Végezetül én várom minde1ik cpu megjelenését mert ha verseny van akkor az csak nekünk jó!!!!
még annyit az amd gyártási skálázhatóságra hogy még annó a clawhammer (k8) 800mhz-en lett demózva és lásd hova jutott... -
Andre1234
aktív tag
válasz
hunnylander #63 üzenetére
-
Andre1234
aktív tag
válasz
MegalodonS #58 üzenetére
Egy kis olvasnivaló szintén.
[link]
[link]
[link]
Természetesen ez kiragadott válaszok, beszélgetések a k10 topicból, de ezen kollegák beszélgetései körvonalazzák számomra a k10 jövőbeli hőn áhított teljesítményét, amelyet a marketing oldalon, a gyártók leredukálnak, lefestik, és már csak szubjektív formában láthatjuk a jövőt amir szép hangzatos szövegekkel látnak el.
Az utolsó link példa arra hogy az gyártók által kiadott dokumentációból a szakemberek milyen jövőt tudnak jósolni.
Tehát nem csak a szakmai fórumokon az amd fanok látják bele a barcelonába a teljesítményt hanem már kész tény.Csak a konkrét % értéket nem tudjuk.
Mint írtam már miért akarja az intel eladni ''tömegcikként'' a 4magosait???
Mert ha most veszenek az emberek 4 magos intelt akkor nem bisztos hogy 2-3 hónapon belül a jobb k10-re cserélik gépüket.Viszont időt nyernek a penicilin megjelenéséig.
Azt viszont én nem tudom hogy az penryn és a conroe-s plattformok mennyire lesznek kompatibilisek.. Anyagilag, ha vki intel vonalon akar maradni, akkor mennyibe lesz olcsó az új cpu+alapjap?. Mert ha már új cpu és alaplap akkor már nem biztos hogy intel!!!! -
Andre1234
aktív tag
válasz
MegalodonS #44 üzenetére
Figy...
Aki okos az mindenképpen megvárja a k10-et megjelenni.
Akarjon intelt vagy amd-t. Ha megvárja barcát akkor 15-20% (egyes vélemények szerint 30%) nagyobb teljesítményű cput tud venni mint a jelenelegi inteles procik, kitudja milyen áron (de sztem a pennyrin és a yorkfield miatt nem lesz túl drága).
Ezért is kerül ennyire ''olcsóba'' a 4magos kóró mert tudják ha most a teljesítményhajhász fanok bevásárolnak a ebből akkor se fognak venni amd-t hiába lesz az a jobb mert nem mindenki pénzes annyira hogy 2-3 hónapon belül cseréljen ismét. Főleg hogy jön elvileg a penicilin és a 4magos társa.
konklúzió:
Ha megvárod a k10-et mégolcsóbb lesz az intel.
Ha megvárod a k10-et lehet hogy nem akarsz már intelt.
Mire alapozom a teljesítményét a k10nek???
Jó olvasgatást
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest