- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Andre1234 #64 üzenetére
Azt már ismertem.
De csak némi fenntartással tudom lereagálni, akármennyire elfogulatlan is vagyok.
De viszont nem annyival akarnak/akartak indulni. [link]
Azért ha már össze tudtak hozni egy 3 GHz Phenom X4-et demónak, dobhattak volna egy benchmark-ot is róla. Ez is rosszat sejtet. Nem kicsit, nagyon. Szégyellik a 3 GHz-es Phenom eredményeit?
Az Intel már vagy egy éve demózza a 2×4 magos Penryn V8 cuccát, és a benchmark eredményeket is közlik, sőt a teszteket élőben sajtónyilvánosság előtt végzik. Nem is véletlen, hogy a 3.33 GHz-es Penryn-nel már töltik meg a raktárakat, és már az idén megjelenik. Sőt ezért kell kiszórni a régi 4 magosokat még most. De ha akarnák, vagy rákényszerűlnének a konkurencia miatt, már hónapok óta kinn lennének a Penryn-ek. -
MegalodonS
őstag
válasz
Andre1234 #53 üzenetére
Szerinted mikor jon ki vegre valahara a K10 jovore tavasszal ,nyaron,osszel,telen??Sok a rejtely mikor.Hat en azonnal megvettem a C2D es tudod nagyon nem bantam meg a dolgot.Ha ma is arra varnek hogy mikor meltoztatja kiadni az AMD a K10 akkor meg mindig nem jatszhatnek sok jatekkal.
En kivanom TE legyel okos vard meg en nem varom meg
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- GTA V
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest