- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
Dare2Live #54 üzenetére
Már egy ideje Q3 van...tehát szvsz helysebb lett volna ha múltidőben írod a megállapításaidat.
A többi dologba még véletlen se mennék bele mondjuk úgy, hogyha ezt az egy mondatomat nem tudtad értelmezni eggyit kellett magyaráznom akkor azokkal a ''mély'' dologkkal megse próbálkozok.
Én is ilyesmit szoktam mondani ha valamit nem tudok megmagyarázni. -
helkis
veterán
válasz
Dare2Live #34 üzenetére
pontosan azért növelte a részesedését is 4%-kal, mert desktop fronton ő is árversenyt generál, soha nem volt még ilyen olcsó ekkora teljesítmény, valszeg ez okozta a 15%-os piacnövekedést is, sokaknak így érte csak meg fejleszteni a gépét..
ami még eltartja az amd-t az a flash alapú memóriapiac, ami szintén egyre nővekszik,
jönnek új olcsó, integrált megoldások cpu+gpu-téren, ezek desktop és noti (esetleg htpc) szegmensben is eléggé nagyot durranhatnak, ha jól lesznek pozicionálva a termékek.
én inkább úgy érzem vihar elötti csend van!
[Szerkesztve] -
laci666
senior tag
válasz
Dare2Live #34 üzenetére
''VGA(ATI) jelenleg viszi a pénzt és nem hozza.''
Ez ugy baromság ahogy le van irva.
Ugy tudom hogy az OEM-ek miatt késtek az alsokategoriával (ja bocs középkategoria)mert vették a karikat mint a cukrot.
A felsőkat ár/érték arányban meg jobb vétel mint kunkurens.
Ugy hogy szerintem valamit nagyon elirtál.Az biztos hogy nem ráfizetéses a VGA biznisz az AMD-nek per pillanat.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Oliverda
titán
válasz
Dare2Live #34 üzenetére
VGA(ATI) jelenleg viszi a pénzt és nem hozza.
Tehát egy darab VGA-t sem értékesítenek mostanság. Értem.
Turionok még azonos mhzn sincsenek partyban Meromokkal és Merombol van/lesz 2.4-2.6-2.8ghz is. Mobil fornton AMD uugy nem versenyképes mint desktopon.
Ez szintén azt jeletni hogy a kutya sem vesz AMD alapú noteszgépet. Értem.
ha a procijuk nem versenyképes az enyhén lehuzza a chipsetet is.
Úgy látom hogy megint csak ott tartunk hogy mindenki négy magos über brutál rendszereket vesz mindehova, és esetleg nem költséghatékonyabb integrált megoldásokat. Ugyanis szerintem ezen a szinten még versenyképes megoldásokat kínál az AMD.
Én továbbra sem értek egyett az állításoddal egy kicsit sem, de ez már az én bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest