- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerjus
senior tag
válasz
dokesz007 #34 üzenetére
Csunyan tuldimenzionalod a dolgot es nem is egeszen tudod szerintem mirol beszelsz mert nem volt meg shuttleod (itt a porszivo effektusra celzok mert azert attol messze all hidd el nekem , igaz nem passziv azt alairom ) ... Egeszen egyszeruen arrol van szo hogy a 600 K amit megadtal ha mindent beleraksz azon tul hogy teljesen irrealis es ertelmetlen még raadasul egy notihoz hasonlitod, ne nevettessed mar ki magad legyszives.Senki nem mondta hogy szar a notid soot , es azt sem tudom ki kerdezte mennyin megy a FEAR. Azt pedig asszem nem nehez belatni hogy ugyanannyi penzbol egy sokkal erosebb asztali epitheto mint noti es a Shuttle pont a ketto kozott van mert hordozhato ugyanakkor asztali teljesitmeny es arban azasztalihoz kozelebb van ....
Ki beszelt professzionalis geprol ?ezt a reszt nem egeszen ertettem ...
No hard feelings ...
Udv Gerjus -
gerjus
senior tag
válasz
dokesz007 #18 üzenetére
Ez azert igy eleg vicces amit mondasz egy noti semmilyen szinten soha nem fogja megkozeliteni a asztali gamer konfigokat mert egyszeruen nem arra valo egy gamer laptop mondjuk 7900 GTX go val 600 K ba siman van es az en alairasomban levo konf al nincsen egy szintem ami fele annyiva volt csak ugy mellekesen ... meg azert crossfire 250 bol es laptop kicsit aranytalan az osszehasonlitas szerintem ...
-
gerjus
senior tag
válasz
take.a.ride #27 üzenetére
Egyetertek veled nem kell ezt venni
de ha utanaszamol az ember egyaltalan nem irrealis a 150 ... egy jobb alaplap 60 K ba siman van egy ilyen kaliberu tap ( 12 V agon 2x17 A ) szinten 15-20 korul van egy haz is 30 ha valami jobbat akarsz sot ennel meg tobber is van illetve hutest is kapsz hozza manapsag arra is lehet kolteni szepen ... osszeadjuk maris megvan majdnem megvan a 150 K ... es cserebe nem kell egy szamar aki hozza utanam a gepemet
-
gerjus
senior tag
Hidd el nem lenne semmi gondja az eg vilagon az elozo udvosket volt es van szerencsem izzasztani lasd alairasom .....
Amugy meg a szallithatosag sok mindent meger valakinek akinek a vizhuteses toronyhazat nincsen kedve minden hetvegen foltuszkolni a vonatra majd 2 nap mulva vissza , ezt betolom a hatizsakba kb 15 perc es oda megyek ahova akarok ... elotte en is azt tuszkoltam ugyanis
Szerintem ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest