Keresés

Aktív témák

• TheVeryGuest

senior tag

válasz L3zl13 #17 üzenetére

Az jó. Csak az vele a baj, hogy a billentyűzet sok helyet foglal az ágyban, ráadásul az egér nélkül néha hasznavehetetlen. A Remote Wonder viszont egy tenyérbe simulva, sík felület igénye nélkül nyújtja az egér és a legfontosabb multimédia vezérlő funkciókat.

Én már próbáltam az infravörös általános távirányítót. De azt sokat kell tanítani, és rálátás szükséges a vevőre. Próbáltam a Cordless opticalt, ami nem rossz csak sok helyet foglal, ágyba nem ideális. Használtam Cordless RumblePad-ot távirányítónak, de ehhez előbb be kell állítani a Wingman software-rel a profilet, és utána sem mindig tökéletes. Szóval nekem ez lehetne az ideális.

Találós kérdés: nVidia kártyán, hogyan tudok billentyűkombóval TV/Monitor közt váltogatni? Jelenleg: Jobb click, Set Up tab, Special button, Gef3 tab, Device Selection entry, TV, Yes I Really Want It megnyomása szükséges. Ehelyett az kellene, hogy nyomok egy <CTL>+<ALT><M> akkor megpróbálja magától kirakni TV-re, ha nem sikerül dialog box, vagy semmi, és ugyanez monitorra. A csillió éves ATi Rage128Pro az tudta.

Aktív témák