- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Az jó. Csak az vele a baj, hogy a billentyűzet sok helyet foglal az ágyban, ráadásul az egér nélkül néha hasznavehetetlen. A Remote Wonder viszont egy tenyérbe simulva, sík felület igénye nélkül nyújtja az egér és a legfontosabb multimédia vezérlő funkciókat.
Én már próbáltam az infravörös általános távirányítót. De azt sokat kell tanítani, és rálátás szükséges a vevőre. Próbáltam a Cordless opticalt, ami nem rossz csak sok helyet foglal, ágyba nem ideális. Használtam Cordless RumblePad-ot távirányítónak, de ehhez előbb be kell állítani a Wingman software-rel a profilet, és utána sem mindig tökéletes. Szóval nekem ez lehetne az ideális.
Találós kérdés: nVidia kártyán, hogyan tudok billentyűkombóval TV/Monitor közt váltogatni? Jelenleg: Jobb click, Set Up tab, Special button, Gef3 tab, Device Selection entry, TV, Yes I Really Want It megnyomása szükséges. Ehelyett az kellene, hogy nyomok egy <CTL>+<ALT><M> akkor megpróbálja magától kirakni TV-re, ha nem sikerül dialog box, vagy semmi, és ugyanez monitorra. A csillió éves ATi Rage128Pro az tudta. -
Apicius
tag
12:2
-
L3zl13
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #11 üzenetére
TV/Monitor egy gombos átkapcsolás. Szerintem erre lehet profilokat készíteni az Ati Control Centerében. Ezekhez pedig rendelhetőek billentyűkombinációk.
-
X-COM
nagyúr
nekem nem teccik :)
-
iguana
őstag
oh...nájsz. a gyengéim ezek a logitech cuccok.
-
TheVeryGuest
senior tag
Kérdés mennyire használható a távirányító. Nekem csalódást okozott a Logitech Cordless Desktop amikor megvettem. A különböző applikációk távirányíthatósága rémes. Szivem szerint azt mondanám az ATi TV Wonder a király de sajnos még nem jutottam hozzá, hogy kipróbálhassam.
Ami nekem a legjobban kellene az a TV/Monitor egygombos átkapcsolás, de ezt a Logitech kütyüje szerintem nem fogja tudni. -
dwiki
senior tag
Az egér már megint csak jobbkezes :(
De a billenytyûzet télleg gyönyörû. Külön jó lenne, jóval olcsóbban... (amire nincs esély :( ) -
twollah
nagyúr
Rem ronda.
-
szasz
csendes tag
hát igen, ez tényleg szép
de az ára tényleg egy kicsit durva -
fanatic
aktív tag
És mennyit bír ki egy feltöltéssel???
Vagy állandóan töltögetni kell??? -
Hun'reeth
őstag
Remélem azért a W98SE-vel is együtt fog (!) működni. Csak addig nyernem kellene a lottón, hogy megvehessem ;]
-
bendi
tag
Eddig volt egy Logitech Internet keyboardom. Imádtam.
Most egy kicsit elbizonytalanodtam... Ez tuti:C Gratulálok a Logitechnek -
Efreet
senior tag
ebbe úgy lendületböl beleszerettem... (az árát NEM nézem ;) )
-
hunluigi
senior tag
Eszméletlen jó a cucc :C Ha féláron adnák istenbizony meg is venném
-
engusz
veterán
Még mindig keresem az állam a padlón! Ez valami eszméletlen gyönyörű! :(((
Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest