Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Mégsem olyan túl nagy összeg ez:
Az Intel a mobilprocesszorok árát is csökkenti, így:
Core 2 Duo T7500 2,2 GHz 241USD ~ 45ezer Ft
A memóriaárak pedig teljesen padlón, 2 giga kingston 667-es kb 20e Ft.
Ha mondjuk csak 80ba kerülne ez is (mármint a ház, alaplap, író, hűtő), akkor 150-ből kijönne vinyóval együtt.
Így viszont már elég vonzó! -
Taci
addikt
Ennek pedig az ára magas a teljesítményéhez képest. A beszeljukmac.com apróhirdetései között szoktam böngészni.
Azért is várom a c2d-st, mert akkor az alapárban már nyilván fejlettebb dolgok lesznek, talán lesz 1 giga alap memória, erősebb videókártya, nagyobb vinyó, és talán már új dizájn (bár a mostani is tetszik, de már küszöbön az új)
De ez nem mac minis téma. -
Taci
addikt
Ha már így felajánlottad, akkor elfogadom
Szóval, mondjuk egy Core2Duo-s proci (ami a 6420-asnak felel meg, ha van ilyen mobilban); 2 GB memória (667mhz, 1 slotban, a másik üresen marad, vagy ha lényegesen olcsóbb akkor 2x1GB); egy min. 160 GB-os vinyó, ha nem sokkal drágább lehet nagyobb is. És azt hiszem ennyi.
Ha tudsz mondj kérlek részárakat, és hogy összesen mennyibe kerülne.
És köszi szépen
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Taci
addikt
Kerestem a honlapján, de nem találtam, hogy hol tudnám megnézni akár egy régebbi típussal is, hogy kiválasztom milyen részeket szeretnék bele (proci, vinyó, memória, stb), és a végén kidobja az árat. Tudnátok nekem ilyet mondani?
-
Taci
addikt
Az is tervben van, de csak januárra vagy februárra, és abból is már csak C2D-st szeretnék.
Szóval most akkor mi a helyzet. Néztem ennek egy korábbi változatot (ami úgy méz ki mint a mac mini), és ott árnak az volt írva hogy ~78ezer ft optikai meghajtó nélkül. Ezek szerint minden más benne volt, mindenből az alap?
Légyszi mondjátok el a véleményeteket, mert ha jó árban jön ki nagyon szeretnék beruházni rá. A mostani pc-men mindent csinálok, kivéve a játékot, és azt hiszem az a gép is tökéletes lenne ezekre.
Köszi -
Taci
addikt
Taci
addikt
Külföldi oldalakon ~80ezer Ft-nak megfelelő dollárért árulják.
Én komolyan elgondolkoztam azon, hogy eladom a pc-m, és egy ilyet veszek. Ha 100-ból kijön mindennel, akkor már jöhet is.
Amúgy a Mac Mini az más asztal. Az még csak Core Duo-s, ez viszont már Core 2 Duo. És a Mini kb még ennyibe kerül.
Valami jó minőségű kép van róla (nagy felbontás)?
Nálunk hol lehetlesz megvásárolni? E-digital és hasonlók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest