- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Anno nekem is volt P800-asom, valoban nagyon szuper teló, habar a kijelzö minösege nagyon gagyi, ami a kontrasztot és a színvilágot illeti.
Sztem, ez a ''szegényeknek mobilt ''duma kamu...marketing az egész. A lényeg hogy a Motorola álljon a legelesö helyen az eladott mobilok terén.
Hasonló fogás mint a Microsoftnál: kitalálnátok melyik a világon legtöbb példányszámban eldott pc játék?? A Microsoft Minesweeper azaz Aknakeresö. Aham, tök jó dolog hogy benne van a Windowsban, de sztem nem ezért rakták bele, hogy a júzernek jó legyen... -
blueMerle
veterán
ö...pont egy 3650 tulaj beszél itt arról hogy milyen telefonkat gyártanak??
ez a teló egy ultravékony, extramentes dolog lesz, nem értem mi a gondod vele. Ha pedig neked a csúcstudás kell, akkor ott a P910i vagy a K750i, mert sztem ezekhez képest a 3650 piskóta...bocsika...teniszütö -
blueMerle
veterán
jah és tessék egy fantomkép, ennyire lesz ''széles''
Bővebben: link -
blueMerle
veterán
Nem, nem elírás, biztos forrásból tudom, hogy valóban 40 dollár lesz az ára, de nem fog tudni sokat....söt, szinte semmit, a készenléti ideje pedig egész oké lesz, és túlságosan széles se lesz
A lényeg abban rejlik hogy a Motorola egy olyan projektben vesz részt, amely azt segítí hogy a szegény országokban, ahol bár van GSM lefedettség, a szegények is megengedhessék maguknak a mobiltelefont. A motorola fönöke Ron Garriques azt nyilatkozta hogy 30 dollár alá akarják a mobilok árát csökkenteni 2006-ra, melyek nem lesznek gagyik...
lehet naponta cserélek ezentúl mobilt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest