Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Valamelyik topicban kérdezted, hogy van-e MPX200-ra jó hívásszűrő progi. A válasz : Igen, a SmartFilter. (Bővebben: link)
-
PrinczA
őstag
Nekem egy Motorola MPX200-om van, de bulifonnak (vekony, konnyu, zsebben (akar ing) elfer, ...), tokeletes.
-
tgabi333
aktív tag
40 dolcsiért nekem is kell egy, sőt három is
de még 60 dolcsiért is bevállalnám, nem zavarna, hogy ''alig'' tud valamit..
Gondoljatok arra, hogy hányan hordják zsebben a telefonjukat.. nekem igazán bejönne a teló -
Algieba
őstag
blueMerle: Engem nem zavar a kijelzőjének szegényes színvilága, mivel ezt bőven ellensúlyozza az, hogy tapizni lehet. Meg azért nekem nem is a szín a lényeg, hanem a méret.
És azt kell látnom, hogy ha lógok vele a hálón az szinte ugyanolyan, mint most a PC előtt, pedig egy LG 15 colos lapos monitorom van. Tehát cool.
A Nokia engem nem tudott megfogni, pedig volt Nokiám, ahogy Ericssonom, Motorolám, Siemensem, Alcatelem is. Még Samsungom nem volt, ahogy még néhány más mobil márkám sem. De az összes készülék között, ami megfordult a kezemben, ez a mostani a legtutibb.
A 3650-es az a kis fura ''pocakos'', körben elhelyezett gombokkal? Akkor már értem a teniszütős hasonlatot. Tényleg, egy picinykét olyan.Azért a Nokia sok fura alakú készüléket gyártott. Nekem a hagyományos formák jobban tetszenek. No, de ez már tényleg egyéni ízlés kérdése.
-
anulu
félisten
válasz
blueMerle #13 üzenetére
nálam egy telefongyártó létezik. a Nokia. tudom, rossz hozzáállás, de az összes nem Nokia telcsi, amit eddig rövidebb-hosszabb ideig használni voltam kénytelen az agyamra. ha bármelyik is az enyém lett volna, nem élt volna 2percnél tovább...
tudom, h hülye formája van a 3650-esnek, de legalább nem banán... -
blueMerle
veterán
Anno nekem is volt P800-asom, valoban nagyon szuper teló, habar a kijelzö minösege nagyon gagyi, ami a kontrasztot és a színvilágot illeti.
Sztem, ez a ''szegényeknek mobilt ''duma kamu...marketing az egész. A lényeg hogy a Motorola álljon a legelesö helyen az eladott mobilok terén.
Hasonló fogás mint a Microsoftnál: kitalálnátok melyik a világon legtöbb példányszámban eldott pc játék?? A Microsoft Minesweeper azaz Aknakeresö. Aham, tök jó dolog hogy benne van a Windowsban, de sztem nem ezért rakták bele, hogy a júzernek jó legyen... -
Algieba
őstag
Az ilyen vékony telefonok tényleg nagyon furák és szokatlanok. Én nem tudom, hogy merném e a kezembe venni. De azt viszont jó ötletnek tartom és anyagi szempontból jó fogásnak, mert azért sok kicsi mindig sokra megy, hogy szegényebb emberek számára is elérhetővé akarják tenni a mobilokat.
Nekem egy P800-asom van. De szerintem ezt már a fél világ tudja, mert ahol lehet, már danoltam a telefonom nagyszerűségéről. Szerintem, előfordulhat az, hogy az emberek az ilyen telóba gyömöszölt kézi számítógépekre fognak ráharapni. Okostelefonból is lehetne gazdaságos változatot gyártani.Hiszen mennyire klassz dolog, hogy a kezemben elfér egy számítógép. Engem legalább is megfogott ez az élmény. Ja, és olyan olcsó volt, hogy azt el se hiszitek.
-
blueMerle
veterán
ö...pont egy 3650 tulaj beszél itt arról hogy milyen telefonkat gyártanak??
ez a teló egy ultravékony, extramentes dolog lesz, nem értem mi a gondod vele. Ha pedig neked a csúcstudás kell, akkor ott a P910i vagy a K750i, mert sztem ezekhez képest a 3650 piskóta...bocsika...teniszütö -
anulu
félisten
telefont már nem akar senki gyártani, könyörgöm?
vékonyak, kihajthatósak, stb. jelen állapot szerint nem tudom, h milyen telóm lenne, ha vmilyen oknál fogva megadná magát a 3650-esem...
-
blueMerle
veterán
jah és tessék egy fantomkép, ennyire lesz ''széles''
Bővebben: link -
blueMerle
veterán
Nem, nem elírás, biztos forrásból tudom, hogy valóban 40 dollár lesz az ára, de nem fog tudni sokat....söt, szinte semmit, a készenléti ideje pedig egész oké lesz, és túlságosan széles se lesz
A lényeg abban rejlik hogy a Motorola egy olyan projektben vesz részt, amely azt segítí hogy a szegény országokban, ahol bár van GSM lefedettség, a szegények is megengedhessék maguknak a mobiltelefont. A motorola fönöke Ron Garriques azt nyilatkozta hogy 30 dollár alá akarják a mobilok árát csökkenteni 2006-ra, melyek nem lesznek gagyik...
lehet naponta cserélek ezentúl mobilt? -
karib
addikt
A koncepció tetszik - csak valszeg itt-ott sántítani fog egy kicsit. Azért lássuk, lássuk!
-
PrinczA
őstag
''40 dolláros áron lehetne hozzájutni''
Ki hoz nekem 1et?
Lattatlanba kell ! -
wipes
senior tag
az a 40 dollár nem elírás?
-
zsiga667
addikt
A V3 után az jut eszembe, hogy OK hogy ilyen nagyon vékony, de milyen széles? Lehet hogy fél centi vastag de akkora mint egy Nokia Communicator...
-
szegedi
tag
Vicces lenne ha összekeverném a mobilom és a bankártyámat egy automata elött, és telefonnal akarnék pénzt felvenni -
supercow
őstag
Ebbe a vastagságba milyen akkut lehet préselni? max 10 óra készenlét?
-
AS
félisten
Ez durva!
Motorola a Nokia gyilkos..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 0,25 inch vastagságú a tervezett készülék.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest