Aktív témák
-
erdoke
titán
A 2000 és 2200 MHz-et szándékosan írtam, mivel jelenleg ez a csúcskategória (FX-53 elméletben létező processzort most ne számítsuk). EZért illene az Intel oldaláról is a csúcskategóriát hasonlítani hozzá. 3,2 és 3,4 GHz?
Ha pedig Intelnél a különböző magokat figyelembe veszed, akkor a TB-A/TB-B/Thorton is 3 proci...:F
(2000 MHz-es szingli Opteron nincsen? Talán egy ilyen érdekelne mostanság:P)
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Várjuk meg, amíg a másik fél is szembenéz a csíkszélességváltás problematikájával, és akkor majd racionális alapon megítéljük a dolgot.:P
Egyébként az architekturális változtatások fényében szerintem kisebbfajta mérnöki csoda a Prescott teljesítménye, csakhát a fogyasztása és a skálázhatósága -- egyelőre? -- nem az igazi.
OFF
Vki súgja meg, hogy numerikus billentyűzet nélkül hogyan tudok gondolatjelet előcsalni IE alatt.:F:B
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Próbáljátok már nem érzelmi szempontból megközelíteni ezt az egészet.:((
Változik az üzleti köürnyezet, és a gazdasági vállalkozás alkalmazkodik hozzá. Természetesen próbálják úgy kommunikálni, hogy az minél kevesebb veszteséget okozzon.
Mivel a Banias maggal már egy ideje újra van olyan Intel architektúra, ami nem a GHz-re gyúr, ezért szükséges (és ezek szerint a jövőben is szükséges lesz) a számozás bevezetése.
Bármennyire furcsán hangzik, ez ugyanúgy van a felhasználóért, mint az Intelért. Ha veszel egy laptopot, sokkal jobban jársz egy 1,3-1,5 GHz-es Pentium-M-mel, mint egy 2-2,4 GHz-es Celeronnal. Ezt meg kell érttetni az emberekkel, különben rosszabbul járnak, nem is beszélve az Intelről...:) -
erdoke
titán
válasz
Saint-Gilles #2 üzenetére
Az üzlet nem feltétlenül a sebességről szól...:U
Szerintem örülne az AMD, ha nyereségben csak a felénél ''kullogna''.:P
Maradjunk inkább abban, hogy a hozzászólásod inkább volt lame/flame.:D
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
A Dothan magos Pentium-M-re kíváncsibb vagyok, mint a számozására. Vajon sikerül megoldaniuk a 90 nm disszipációs (szivárgási) gondjait?
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged