- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
válasz
Coyote2000 #1 üzenetére
Érdekes kérdés, szerintem elég sok tajvani/kóreai cég, amelyik szeretne hasítani a mobilpiacból, de az LG sokkal nagyobb cég, minthogy felvásárlástól kéne félnie.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a Nokia megérdemelten tartja állását, a Motorolát felhúzzák az amerikaiak, és a kínaiak. A SE előretörése pedig csak idő kérdése volt, mivel mind a távolkeletre, mind Európába nagyon versenyképes telefonokkal neveztek, míg az LG csak amerikai típusú, vagy túlbonyolított telefonokat gyárt, ami az USÁban és Kóreában elmegy, Európában viszont nem találkozik az átlag szépérzékével. A Benq meg a SE-hoz hasonlóan jönni fog, mint a talajvíz.''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
Coyote2000
őstag
Azt hiszem, mindannyian erezhettuk a Nokia fellenduleset, ugy, ahogy a tavalyi melyrepuleset is. Tavaly olyan telefonokat hoztak ki, hogy en inkabb 2003-as modellt valasztottam, illetve par honapra atpartoltam a Sony Ericssonhoz. Aztan iden a 6230i nyitotta a sort, es jottek a jobbnal jobb, szebbnel szebb, es mindenekelott elfogadhato aru mobilok. Szerintem a 6101 is nagyon utos lesz, mar most veszik mint a cukrot... Az N sorozatrol meg nem is beszelve...
Most mar ugy erzem, a Nokia ismet vilagelsohoz melto telefonokat ad ki. Motorolarol ugyanez nem mondhato el, de igazabol nem is nalunk sikeres, inkabb a tengerentulon. LG meg ugy fog jarni, mint a regen az Ericsson, es most a Siemens. Ha Ericssont a Sony, Siemens-t a BenQ vasarolta fel, akkor LG-t ki fogja? Mondjuk az Acer vagy vmelyik ehhez hasonlo, feltorekvo informatikai ceg...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két nagy gyártó tovább növelte befolyását.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Fujifilm X
- Automata kávégépek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- PREMIUM TELEFONSZÁMOK MÉLYEN ÁRON ALUL
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest