- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
válasz
Coyote2000 #1 üzenetére
Érdekes kérdés, szerintem elég sok tajvani/kóreai cég, amelyik szeretne hasítani a mobilpiacból, de az LG sokkal nagyobb cég, minthogy felvásárlástól kéne félnie.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a Nokia megérdemelten tartja állását, a Motorolát felhúzzák az amerikaiak, és a kínaiak. A SE előretörése pedig csak idő kérdése volt, mivel mind a távolkeletre, mind Európába nagyon versenyképes telefonokkal neveztek, míg az LG csak amerikai típusú, vagy túlbonyolított telefonokat gyárt, ami az USÁban és Kóreában elmegy, Európában viszont nem találkozik az átlag szépérzékével. A Benq meg a SE-hoz hasonlóan jönni fog, mint a talajvíz. -
Coyote2000
őstag
Azt hiszem, mindannyian erezhettuk a Nokia fellenduleset, ugy, ahogy a tavalyi melyrepuleset is. Tavaly olyan telefonokat hoztak ki, hogy en inkabb 2003-as modellt valasztottam, illetve par honapra atpartoltam a Sony Ericssonhoz. Aztan iden a 6230i nyitotta a sort, es jottek a jobbnal jobb, szebbnel szebb, es mindenekelott elfogadhato aru mobilok. Szerintem a 6101 is nagyon utos lesz, mar most veszik mint a cukrot... Az N sorozatrol meg nem is beszelve...
Most mar ugy erzem, a Nokia ismet vilagelsohoz melto telefonokat ad ki. Motorolarol ugyanez nem mondhato el, de igazabol nem is nalunk sikeres, inkabb a tengerentulon. LG meg ugy fog jarni, mint a regen az Ericsson, es most a Siemens. Ha Ericssont a Sony, Siemens-t a BenQ vasarolta fel, akkor LG-t ki fogja? Mondjuk az Acer vagy vmelyik ehhez hasonlo, feltorekvo informatikai ceg...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged