- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finrod
tag
igen, en is megnezetem kozben mint irtam. aztan vegul en is maradtam a 2x512-nel, mert kicsit sok lett volna most meg egy giga arat kiperkalni, a fel gigat meg kibirtam valahogy.
majd meglatjuk mennyire lesz eleg. swappolni fog az biztos
nekem sajna munkara kell, es eleg memoriaigenyes munkara (munkahelyi projekt forditasa, weblogic workshop-os projekt, sok-sok koddal), szoval csak remenykedhetek. -
rudi
nagyúr
válasz
janpotocki #4 üzenetére
Hát nemtom... A koaxiális kimenet amivel eddig találkoztam, az mind rendes becsületes koax kábelt fogadott, olyasmit mint a TV-s antenna... Amúgy a hátlap jobb felső sarkában ott az optikai ki- és bemenet. Lehet, hogy nincs is koax, csak elírátk. Nem túl gyakori mostanában ez a fajta digitális csatlakozó.
-
Finrod
tag
válasz
janpotocki #10 üzenetére
Hat, nem tudom, itt melohelyen van valami IBM S50 Desktop vagy ilyesmi nevu masina, azon ki van mind a 8 vezetve.
Mindenesetre a SN41G2 gepkonyv szerint vegyesen is mehet bele ram... akkor legalabb 1db 1gigassal a fel gigas melle tudok masfelet belerakni... Csak ne lenne olyan qva draga, meg ne lenne csak CL3 az 1 gigas modul.
Na mindegy, egyelore megprobalom 1 gigaval kihuzni... Az olcsobb is -
Finrod
tag
Valoban.
Nekem igazan egy bajom van a SN41-el, es erre ma jottem ra.
Csak 2 memoria modul hely van rajta.
Sokkal jobban jarnank 4-el.
Az 1G-s memoriamodul az ritka mint a feher hollo, es dragabb is mint 2 db 512-es. Nekem meg jo lenne, ha tudnek tenni legalabb masfel gigat a masinaba.
Plane hogy nem tudom megy-e parban az 512-essel, eleg draga murinak tunik a tobb mint 1 giga ram eloallitasa (2 giga ara). -
twollah
nagyúr
Az uj alaplapom (Abit NF7) inkabb ezt vettem volna meg.
-
Efreet
senior tag
nekem a hátoldal kép bal oldaláról hiányzik a 2 vga+tv kimenet... az sn41g2-n még rajta volt, és az is nforce2-es... vagy az ultra400-ba már nem pakoltak grafikus részleget?
a többi tetszik -
Vehették volna a fáradtságot normálisan lenyírni azt a négycentis ventilátorhelyet a tápegységnél, képzelem milyen jót tesz ez így a hatásfoknak...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RTX3070 8GB!
- 6gen i3 pc i3-6100/8gb ddr4/120 gb SSD GTX 960-2 gb DDR5
- Ryzen 7 5700X, Strix B550-F-Gaming, 32GB 3200Mhz RAM, 1 TB SSD, NZXT H6 Flow
- Eladó belépő szintű gamer félkonfig
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest