- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Egyrészt az a 120W valójában csak 100, másrészt az a 100 sem 100, hanem (állítólag; fórumban olvastam) le lesz szorítva 80-ra. De még ha 100 lesz se gáz (annyira, amennyire szeretnétek...;]): hűteni lehet (lásd Andorpapa hozzászólását az adott témához), sima léghűtéssel.
Másrészt hogy jön ez ide?!? -
Egon
nagyúr
''Naja de gondolom ha tesznek bele egy kis ólmot (mármint a ház burkolatába) gondolom megdobja a súlyát.''
És?!? Asztal elbírja, lanpartira nem szoktam járni (ha megyek, legfeljebb kicombosodok...:D).
''Meg előbb utóbb mikor majd 8-10 gigahercnél tartanak szerintem majd kijelentik, hogy sugárzás nincs ez hülyeség, és tesznek ezekre a szabályokra...''
Ahhha, jóindulat ON...:( Nevetséges...:( Tudodmit? Ha _tényleg_ lesz ilyen (amit őszintén szólva kétlek: túl sok ügyfelet vesztenének vele, gondolj csak arra hogy mit tegyen egy nagy cég ilyen esetben? Vegye meg az ilyen procival szerelt OEM PC-t? Amerikában a rákos beteget sz*rrá perelnék azt a céget...), akkor majd elgondolkodom, hogy melyik gyártó melyik prociját vegyem... -
Egon
nagyúr
Nem értem, mi a problémád...
1. Gondolod, hogy az Intel adna ki olyan procit, ami nem felel meg az FCC megfelelő szabványainak?!? LOL...
2. Egyelőre csak találgatják, hogy mekkora is ez a sugárzási érték adott órajelen, illetve hogy milyen élettani hatásai vannak.
3. Most készül el a szerkezet, aminek segítségével megfelelően árnyékolhatják a házakat a gyártók. Na bumm, legfeljebb odafigyelek a házvételre legközelebb...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged