- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Magisk
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Egyrészt az a 120W valójában csak 100, másrészt az a 100 sem 100, hanem (állítólag; fórumban olvastam) le lesz szorítva 80-ra. De még ha 100 lesz se gáz (annyira, amennyire szeretnétek...;]): hűteni lehet (lásd Andorpapa hozzászólását az adott témához), sima léghűtéssel.
Másrészt hogy jön ez ide?!? -
Egon
nagyúr
''Naja de gondolom ha tesznek bele egy kis ólmot (mármint a ház burkolatába) gondolom megdobja a súlyát.''
És?!? Asztal elbírja, lanpartira nem szoktam járni (ha megyek, legfeljebb kicombosodok...:D).
''Meg előbb utóbb mikor majd 8-10 gigahercnél tartanak szerintem majd kijelentik, hogy sugárzás nincs ez hülyeség, és tesznek ezekre a szabályokra...''
Ahhha, jóindulat ON...:( Nevetséges...:( Tudodmit? Ha _tényleg_ lesz ilyen (amit őszintén szólva kétlek: túl sok ügyfelet vesztenének vele, gondolj csak arra hogy mit tegyen egy nagy cég ilyen esetben? Vegye meg az ilyen procival szerelt OEM PC-t? Amerikában a rákos beteget sz*rrá perelnék azt a céget...), akkor majd elgondolkodom, hogy melyik gyártó melyik prociját vegyem... -
Egon
nagyúr
Nem értem, mi a problémád...
1. Gondolod, hogy az Intel adna ki olyan procit, ami nem felel meg az FCC megfelelő szabványainak?!? LOL...
2. Egyelőre csak találgatják, hogy mekkora is ez a sugárzási érték adott órajelen, illetve hogy milyen élettani hatásai vannak.
3. Most készül el a szerkezet, aminek segítségével megfelelően árnyékolhatják a házakat a gyártók. Na bumm, legfeljebb odafigyelek a házvételre legközelebb... -
Egon
nagyúr
Mert az órajelet emelni (egy bizonyos határon túl), hasonló nagyságrendű kihívás (mérnöki szempontból), mint új, hatékonyabb architektúrát kifejleszteni.
A Prescott ráadásul új architektúra is: ha jól tévedek, nem csak a plusz L1 és L2 cache lett megnövelve + csíkszélességet is váltanak...
Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged