Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrlujoak

veterán

válasz _seth_ #16 üzenetére

Azt sajnos én sem bírom felfogni, hogy a tartóssági teszteken hogy mehetett át ez a billentyűzet.
    Valamit nem jól, nem jó erővel teszteltek volna?!
    Ezt ők tudják.
    Az viszont tény, hogy nem tudatosan így adták ki a mobilt, sőt megpróbáltak segíteni a gondon, leállították a hibásnak vélt technológiát, újat dolgoztak ki, és a már törékeny gombokat szó nélkül cserélik.

Azt a SE is elismeri, gyártási hiba miatt törik a billentyűzet. Szerintem tervezési hiba is van aháttérben. De ezért a rossz billentyűzetfejlesztésért nem kell temetni a márkát.

Szerintem ennél többet egyelőre nem tehet a SE.
    Lehet szeretni, vagy utálni a márkát, de ha nem tetszik a márka, vagy modell, nem veszed meg.
    Én sem veszek Motorolát, mert két percen belül kiborulok a menüjétől. Viszont elismerem a penge filozófia óriási sikerét...

mrlujoak

• mrlujoak

veterán

válasz _seth_ #9 üzenetére

Igazad lehet, de soha nem szabad így felfogni a dolgot, ahogy teszed.
    Pláne nem a mai rohanó világban.
    Újítani kell, és ezt bizony nem mindig tudják a tartóssági tesztek követni.
    A Moto gombjai tényleg jók, csak mivel nem nagyon újít kezdik mindenhol már a formát is unni...

Rengeteg területen vannak, sőt lesznek is hibák, vagy érzékeny területek.
    Akkor emelhetünk szót egy gyártóra, ha ezeket a hibákat tudja, de nem segít, vagy netán eltusolja.
    A SE mind a joy, mind a - eddig zöld - hibás billentyűzeteket cseréli.
    A nagy hisztériát kiváltott joy is alkatrész áron 800 Forint körül van, munkadíjjal is 2-3000 Ft körül cserélik, ha lecsúsztál volna a garanciális ingyenes javítástól. Ráadásul ott a tisztítás is.
    Lassan össze kellene gyűjtenem azon embereket, akiknek a joyos modelljeiket tisztítottam meg, és boldogan konstatálták, hogy nem kell cserélni a joy-t.

mrlujoak

Új hozzászólás Aktív témák