- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Valaki hibázott és itt nem egy ember hanem tervezésnél és a tesztelésnél is elbukott a gárda.
Az, hogy cserélik egy dolog akkor is kellemetlen.
A márkát senki sem temette bár a bevitel nem erőssége az SE-nek (alapból amilyen apró gombokat terveznek mostanában vagy pl a K700 ócskamobil gombjai... most ez...).
Az, hogy cserélik az a minimum amit megtehetnek
Motorola: na igen aki meg ért hozzá átszabja teljesen a menüt olyan szinten ahogy egy másik gyártó telefonjánál sem lehet mert itt valóban csak az ember kreativitása szabhat határt(az pedig más kérdés, hogy nekem pl a sima Moto skin van beállítva ugyanis én telefonálásra használom
)
A penges sikerét más gyártók is elismerték (lemásolták) csak ők továbbléptek a moto meg nem... mint kiderült hibázott mivel visszaestek az eladások... majd magáhoztér idővel.. a köv telóm nekem pl ha cserélem akkor nokia n80 lenne de jelenleg a v3x is bőven elég. -
bolondember
MODERÁTOR
most épp azon filóztam, h ugyebár, van az a tesztkészülék (amit seth is említ feljebb eggyel), ami folyton nyomogatja a telefont, lásd még stress-test.
Az a nagy kérdés, h ha a cikkben lévő ''elven'' törne a gomb, akkor az miért nem bukott ki a tesztelésen? Mégiscsak a festék ''gyengíti'' a gombot?
(nem tudom mennyire volt érthető az eszefuttatásom?)
-
_seth_
veterán
Már bocs de én úgy vagyok vele, hogy ha valami új az szép de ha rossz akkor fenét sem érdekel... ha veszek egy telefont és 1 hét múlva a csicsás gombok összetörnek rajta nem arra fogok gondolni, hogy végülis az SE megpróbálta csak nem jött be de semmi gond visszaviszem és 2 hét alatt cserélik az új telefonom billentyűzetét majd rá fél évre a joyt....
Attól, hogy valami új nem kell feltétlenül rossznak lenni, a joy ok érthető de, hogy ilyen hibával kiadnak egy telefont az már elég súlyos hiba... tvben láttam már, hogyan tesztelik a telefonokat, van a kis gép ami több ezerszer megnyomja a teló gombjait és ha bírja akkor jön a köv teszt... nem hiszem el, hogy náluk nem volt gond... csak ugye a tesztelésekre egyre kevesebb idő jut mint autóknál is...
Az újítással semmi gond nincs... a moto példát csak azért hoztam, hogy ől az ellenpélda, nem csináknak semmit de baj sincs vele... hozzáteszem a moto fém bill szerintem mai napig a legjobb...
Nem kell cserélni a joyt emberkék listájánál a már 2x cseréltem a joyt emberkék listája lehet hoszabb lenne
Persze ha te szeretetből veszed a cuccokat és nem zavar, hogy hibás akkor értem a felfogásod de én ha valamiért pénzt adok az legyen műszakilag hibátlan készülék... a moto-ra is mérges voltam mert koszos lett a telefon belseje majd 1 év alatt és szét kellett szedni kitisztítani... az a szerencse, hogy t-pontban percek alatt megcsinálták és már használhattam is tovább... de a moto is hülye volt, hogy ennyire lazán rakta fel a v3x oldalára a gombokat. (ellenben 7 moto telómból ez az első amivel szervizbe kellett menni...) -
bolondember
MODERÁTOR
ha annyira fanatikus lennék, mint amennyire nem, akkor most mondanám (like tipically fanboi-ok), h
-ez nem bug, ez fícsör
-direkt van, mert ha kettétörik a gomb, könnyebben megy a gépelés
-ha kettétörik a gomb, akkor olyan lesz, mint az M600-é ->bóóónusz
-meg egyébként is: MELYIK MÁSIK telefonnak van transzformersz billetnyűzete?! -
gerii
addikt
lehet pont fémből alkották meg elsőre, de a nagyfőnök utánaszámolt hogy 1 fém billentyűzet 2$, viszont a műanyag csak 1$, így ha eladunk 100.000 darabot akkor lesz 100.000$ haszon, amiből pont el tudok menni nyaralni Hawaii-ra...
és így született meg TötöttGomb telefonunk
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest