- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Miért lenne inkorrekt. Szerintem teljesen logikus, hogy az emberek új OS-t nem vesznek 3 éves számítógépre.
Az új procik meg már most is (1-2 év múlva meg főleg) mind 64 bitesek lesznek.
Szóval nyugodtan kiadhatják az ús OS-t csak 64 bitre.
Nyavajogni fognak sokan (főleg azok akik életükbe nem vettek még szoftvert), de a valóságot tekintve alig pár ember lenne aki nem tudja majd a legálisan vásárolt új longhornját használni. -
kell hát. Mindenkinek 64bitet! Anno a 16->32 bitnel is gubanc volt nem? (en nem emlexek ra csak kerdem...) Tehat, kell egy atlagfelhasznalonak 32 bit?

Sot, kell egy atlagfelhasznalonak egyaltalan tudnia hogy mi van a gepeben? Minek? Atlagfelhasznalo ugyis csak wördözik, meg excelezik, meg aknakeresozik...
Szal, ne legyunk mar maradiak... Legyen fejlodes, megha az nem is erzekelheto. Emellett arakat csak en nem lattam, vagy meg nincs sehol hogy mennyibe fog kerulni? Mert ugye ha nagyjabol egy arban van a 32 bitessel, akkor miert ne ezt?
AMD-nel meg ugyanugy jonnek a 64 bites sempronok, akkor monnyuk arra is hogy minek?
Akinek meg van egy 32 bites proccija, annak meg sztem nem erdemes lecserelnie egy ugyanakkora 64-esre, es erre sztem a tulajok is rasjonnek, uj gepnel, en meg mar csak azert se vennek 32 biteset
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VMware
- Milyen GPS-t vegyek?
- Tesla topik
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi