Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Miért lenne inkorrekt. Szerintem teljesen logikus, hogy az emberek új OS-t nem vesznek 3 éves számítógépre.
Az új procik meg már most is (1-2 év múlva meg főleg) mind 64 bitesek lesznek.
Szóval nyugodtan kiadhatják az ús OS-t csak 64 bitre.
Nyavajogni fognak sokan (főleg azok akik életükbe nem vettek még szoftvert), de a valóságot tekintve alig pár ember lenne aki nem tudja majd a legálisan vásárolt új longhornját használni. -
kell hát. Mindenkinek 64bitet! Anno a 16->32 bitnel is gubanc volt nem? (en nem emlexek ra csak kerdem...) Tehat, kell egy atlagfelhasznalonak 32 bit?

Sot, kell egy atlagfelhasznalonak egyaltalan tudnia hogy mi van a gepeben? Minek? Atlagfelhasznalo ugyis csak wördözik, meg excelezik, meg aknakeresozik...
Szal, ne legyunk mar maradiak... Legyen fejlodes, megha az nem is erzekelheto. Emellett arakat csak en nem lattam, vagy meg nincs sehol hogy mennyibe fog kerulni? Mert ugye ha nagyjabol egy arban van a 32 bitessel, akkor miert ne ezt?
AMD-nel meg ugyanugy jonnek a 64 bites sempronok, akkor monnyuk arra is hogy minek?
Akinek meg van egy 32 bites proccija, annak meg sztem nem erdemes lecserelnie egy ugyanakkora 64-esre, es erre sztem a tulajok is rasjonnek, uj gepnel, en meg mar csak azert se vennek 32 biteset
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Macska topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4 gen i5-4570/ i7-4770/ i7-4790K procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest