- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
uzsz
senior tag
Úgy látom elég sok emberkének baja van adott szoftverrel. Akinél sehogy nem akar elindulni, az nyugodjon meg, nem marad le semmi pótolhatatlanról. A rage3d sokkal részletesebb beállítási lehetőségeket kínál, ráadásul úgy cserélgetheti rajta a skin-eket az ember, ahogy akarja. (ha akarja)
-
uzsz
senior tag
Én is felrakta, működik, de semmi okosságot nem találtam benne. Azt hiszem megmaradok a rage3d-nél, az a normális owerlock funkción kívül részletesebb beálítási lehetőségeket is kínál.
-
uzsz
senior tag
Please dobjon be valaki egy linket v valamit, ahonnan l3tölhető, vagy van róla leírás, v valamiiiii!
-
uzsz
senior tag
NNa én nem találtam az ati oldalán ezt a sz**t. Csak akkor szedem le ha tényleg van benne overlock opsön.
-
uzsz
senior tag
Ha jól értem amit írtok, akkor ezzel lehet a kártya órajeleit is babrálni? Fel megy DNA driverre is? Mert ugye nálam csak az oldja a kártya lock-ját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest