- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Öööm, nem tisztem nagyon beleszólni, de gyanítom, hogy az Apple a RIM példáját veszi alapul.
A Blackberry OS-re sem írhat akárki szoftvert, hanem auditált szoftverfejlesztő cégek vannak, akik ilyen-olyan tanfolyamokon vettek részt különböző RIM minősítéseket szerezve, aztán már írhatnak is szoftvert.
Ha kész, akkor bemutatják a RIM-nek, azok betesztelik, és ha tökéletesen működik, akkor lehet értékesíteni a így létrejött 3rd party alkalmazást.
Itt lehet róla olvasni: [link] -
cherockee
aktív tag
Miből gondolod, hogy nem kevés pénzt kérnének értük? Pont az iTunes megvalósítóitól gondolsz ilyent? Vagy te tudod? Ohh, bocs.
Akksigyártást csak példaként mondtam, egy ideig azon a téren is ment a vita-harc, meg úgy a tartozékok teljes piacán, gyári drága volt, utángyártott nem volt, mert a gyártó nem adta ki a sablonokat, a barkácsmásolatok meg ritka ócskák voltak, mert ''házilag'' méretezettek voltak...egy ócska másolattal előlapba bujtatott 3310esen is ottvolt, hogy nokia, azzal is a nokia égett, akárhogy nem gyártói előlap volt...
...és azt azért végképp nem tekinteném nagy felvevőkörnek, hogy hányan írnak SAJÁT programot a gépükre...1-2%? kit érdekel...Egy stabilan, apple-módon működő telefonnak, aminek a célja a hülyebiztosság, meg az hogy mindenkinek tetszen lehet, hogy megfontolandó a zártság elgondolása...szerintem.
Egész nyugodtan leköpheted mindegyik hozzászólásom ellenérvek nélkül, egész érdekes társalgások lesznek, mikor én kérdezek-válaszolok, te meg csak írod hogy te így gondolod, tehát így van...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged