Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Öööm, nem tisztem nagyon beleszólni, de gyanítom, hogy az Apple a RIM példáját veszi alapul.
A Blackberry OS-re sem írhat akárki szoftvert, hanem auditált szoftverfejlesztő cégek vannak, akik ilyen-olyan tanfolyamokon vettek részt különböző RIM minősítéseket szerezve, aztán már írhatnak is szoftvert.
Ha kész, akkor bemutatják a RIM-nek, azok betesztelik, és ha tökéletesen működik, akkor lehet értékesíteni a így létrejött 3rd party alkalmazást.
Itt lehet róla olvasni: [link] -
cherockee
aktív tag
Miből gondolod, hogy nem kevés pénzt kérnének értük? Pont az iTunes megvalósítóitól gondolsz ilyent? Vagy te tudod? Ohh, bocs.
Akksigyártást csak példaként mondtam, egy ideig azon a téren is ment a vita-harc, meg úgy a tartozékok teljes piacán, gyári drága volt, utángyártott nem volt, mert a gyártó nem adta ki a sablonokat, a barkácsmásolatok meg ritka ócskák voltak, mert ''házilag'' méretezettek voltak...egy ócska másolattal előlapba bujtatott 3310esen is ottvolt, hogy nokia, azzal is a nokia égett, akárhogy nem gyártói előlap volt...
...és azt azért végképp nem tekinteném nagy felvevőkörnek, hogy hányan írnak SAJÁT programot a gépükre...1-2%? kit érdekel...Egy stabilan, apple-módon működő telefonnak, aminek a célja a hülyebiztosság, meg az hogy mindenkinek tetszen lehet, hogy megfontolandó a zártság elgondolása...szerintem.
Egész nyugodtan leköpheted mindegyik hozzászólásom ellenérvek nélkül, egész érdekes társalgások lesznek, mikor én kérdezek-válaszolok, te meg csak írod hogy te így gondolod, tehát így van...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest