Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ezt nem értem, mi az hogy ''pont az iTunes megvalósítóitól''? Egy vicikvacak iPod játékért is komoly összeget kell fizetni, gondolod, hogy az iPhone szoftvereket majd ingyen adják? Ha így lenne, akkor gyárilag rajta lenne minden, vagy mellékelnék hozzá.. amit te az Apple-től töltesz le, azért hétszentség, hogy fizetned kell majd.
Félreérthetően fogalmaztam, nem pont azokról szól, akik maguknak fejlesztenek, hanem azokról, akik esetleg olyat írnak, ami sok embernek kell, de nincs meg ''hivatalosan''. Az okostelefonokat elvileg pont a rugalmasságuk miatt veszik az emberek, a bőséges szoftverválaszték meg azért van, mert bárki fejleszthet rá. Ha erre nem lesz lehetőség az iPhone-nál, akkor bizony divattelefon lesz, vagy legfeljebb ''fél-okostelefon''.
Egyébként nem értem a ''hülyebiztosság'' dolgot. Aki nem ért hozzá, az nem fog semmit feltelepíteni, aki meg eljut odáig, hogy programot telepítsen, az nem fog mindenféle hulladékkal foglalkozni, WM alatt sincs ilyen. PPC-n letöltöm a Resco akármilyét, és tudom, hogy működik, mert egy korrekt fejlesztőcsapat. Szerintem nem lenne jó, ha a hozzájuk hasonlókat kizárnák Jobs bácsiék.
Mellesleg sztem tőlük függetlenül meg lesz oldva, hogy lehessen programot rakni az iPhone-ra, szóval ennyire nem fontos ám ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest