Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
Miből gondolod, hogy nem kevés pénzt kérnének értük? Pont az iTunes megvalósítóitól gondolsz ilyent? Vagy te tudod? Ohh, bocs.
Akksigyártást csak példaként mondtam, egy ideig azon a téren is ment a vita-harc, meg úgy a tartozékok teljes piacán, gyári drága volt, utángyártott nem volt, mert a gyártó nem adta ki a sablonokat, a barkácsmásolatok meg ritka ócskák voltak, mert ''házilag'' méretezettek voltak...egy ócska másolattal előlapba bujtatott 3310esen is ottvolt, hogy nokia, azzal is a nokia égett, akárhogy nem gyártói előlap volt...
...és azt azért végképp nem tekinteném nagy felvevőkörnek, hogy hányan írnak SAJÁT programot a gépükre...1-2%? kit érdekel...Egy stabilan, apple-módon működő telefonnak, aminek a célja a hülyebiztosság, meg az hogy mindenkinek tetszen lehet, hogy megfontolandó a zártság elgondolása...szerintem.
Egész nyugodtan leköpheted mindegyik hozzászólásom ellenérvek nélkül, egész érdekes társalgások lesznek, mikor én kérdezek-válaszolok, te meg csak írod hogy te így gondolod, tehát így van...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házimozi belépő szinten
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- alza vélemények - tapasztalatok