- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
karib
addikt
Szerintem az ilyen jellegű személyeskedéseket nyugodtan hanyagolni lehet, rendben?
Col, te pedig ne kapcsolódj be az ilyen személyeskedésekbe.
Másrészt nem tudom, hogy miért gond az, ha egy mobiltelefonban is van egy gagyi kamera meg némi memória zenejátszáshoz. Valamennyire használható képekhez amúgyis külön gép fog mindig is kelleni, mert senki sem fogja megfizetni azt a felárat, amibe egy bármennyire alkalmas fényképező alkalmatosság integrálása kerülne. Mivel ezek a mostani kamerák filléres cuccok (egy külön webcam ugyebár 3-5 ezerből megvan, akkor ez max. párszáz forintot jelenthet a telefon előállítási árában), pláne nem kell hőbörögni, legfeljebb nem kell megvenni és nem kell bevenni a reklámdumát.
Az mp3 lejátszó résszel viszont egyáltalán nem értek egyet, egy év múlva nyugodtan elhet egy olyan zsebben elférő okostelefon, amiben egy iPod teljes tudása benne van, beleértve a több gigás tárkapacitást is. Akkor meg minek cipeljek n db. eszközt? Ezen a területen én igenis várom és elkésettnek tartom az integrációt.
Apropó, az Apple mikor fog mobiltelefont csinálni? :) -
HaroWerks
senior tag
Ne mondd azt, hogy szar!
Lehet, hogy neked szar, nekem meg nem szar.
Attól, hogy neked ez a telefonos dolog nem jön be még nem kell egyből szarozni.
Vagy akkor kezdjem el én is szarozni a G5 fényképezőt, hogy mekkora tégla, több mint fél kiló és, hogy tuti, hogy nincs nállad sose amikor kéne?
A fényképező pl:nyaralásra, bizonyos alkalmakra, stb. van, nem cipelni végig a városban nap mint nap.
Ha nem viszel magaddal táskát megnézném hova rakod a fényképeződet az ipododat és a telefonodat egy normális öltözet mellett.
Egy normálisan felöltözött ember igen hülyén néz ki teletömött zsebekkel.
Jobb hagyni ezt a vitát mert itt mindenki más elveket vall. -
HaroWerks
senior tag
Még mindíg sokan elfelejtik veled együtt, hogy ez egy telefon és telefonhoz képest nagyon jó képek.
Ne a 7 Mpix-es csúcsgépekhez hasonlítsd őket, hanem a 2 évvel ezelötti 320x280-as felbontású telefonokoz.(vagy a kamera nélküli telefonokhoz).
Ahhoz képest elég nagy a fejlődés.
Egyébként nekem ezzel a minőséggel nincs nagy bajom, oké, hogy nem tűéles szuperkép de a lényeg teljesen jól kivehető és a telefon mindíg nállam van, a fényképezőlépet senki nem hurcolássza magával és ezért csomó pillanatról lemarad amit a telefonnal meg lehet örökíteni.
Vagy ott vannak a beépített mp3 lejátszós telefonok, mennyivel kellemesebb egy kis telefont vinni mint külön egy telefont egy fényképezőt és egy mp3 lejátszót is. -
HaroWerks
senior tag
Ez azért nem teljesen így van.
Idehaza is van 1Mpix-es telefon (GX30,1144x858-as max képfelbontással), japánban pedig van már 2Mpix-es telefon is és ezekkel már nagyon jó képeket lehet csinálni.
Szerk: ezt most csináltam:
[L]http://users.atw.hu/lockon/Cica01.jpg[/L]
[L]http://users.atw.hu/lockon/Cica02.jpg[/L]
Namost ez egy telefontól már elég jó szvsz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest