- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
borob
tag
Nekem N-gage-em van és hiába mondják, hogy mobilon zenét hallgatni, fujj, meg minden... A Samsung mp3 discmanem + egy alcatel 715 eladásábul és plusz 10 ropiból lett meg, ami sztem korrekt... Elsősorban pont a kis méret miatt cseréltem, na meg a többi funkció miatt és nagyon elégedett vagyok. Csak a memkártyát kell majd megduplázni 512-re és ok. A hangminőség pedig felettéb meglepő, mondjuk a mélyhangkiemelés eléggé felejtős, mert abba biza full belezavarodik a tella, de még hifire kötve is elég szépen muzsikál, na mind1, bocs az OFFért.
-
747
senior tag
''Másrészt nem tudom, hogy miért gond az, ha egy mobiltelefonban is van egy gagyi kamera''
ezzel az egvilagon semmi gond nincs. csak ne probaljuk mar meg a gagyit egetvero technikai
vivmanynak beallitani.
''Apropó, az Apple mikor fog mobiltelefont csinálni?''
remelem hamarosan, mivel ettol az ezustszinure fujt muanyag giccsparadetol en behanyok.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest