Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• karib

addikt

válasz 747 #19 üzenetére

Szerintem az ilyen jellegű személyeskedéseket nyugodtan hanyagolni lehet, rendben?

Col, te pedig ne kapcsolódj be az ilyen személyeskedésekbe.

Másrészt nem tudom, hogy miért gond az, ha egy mobiltelefonban is van egy gagyi kamera meg némi memória zenejátszáshoz. Valamennyire használható képekhez amúgyis külön gép fog mindig is kelleni, mert senki sem fogja megfizetni azt a felárat, amibe egy bármennyire alkalmas fényképező alkalmatosság integrálása kerülne. Mivel ezek a mostani kamerák filléres cuccok (egy külön webcam ugyebár 3-5 ezerből megvan, akkor ez max. párszáz forintot jelenthet a telefon előállítási árában), pláne nem kell hőbörögni, legfeljebb nem kell megvenni és nem kell bevenni a reklámdumát.

Az mp3 lejátszó résszel viszont egyáltalán nem értek egyet, egy év múlva nyugodtan elhet egy olyan zsebben elférő okostelefon, amiben egy iPod teljes tudása benne van, beleértve a több gigás tárkapacitást is. Akkor meg minek cipeljek n db. eszközt? Ezen a területen én igenis várom és elkésettnek tartom az integrációt.

Apropó, az Apple mikor fog mobiltelefont csinálni? :)

Aktív témák