- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
col
addikt
válasz
Varga Csaba #28 üzenetére
Szia Csaba :)
Na én is egy képet. És ez nem 1 megapixeles, meg nem macros, stb.
Ez csak egyszerű VGA felbontás, ime:
[L]http://www.col.tvn.hu/teszt.jpg[/L]
Persze lehet azért ''rákészülve'' még ezzel is jobbat, ez csak úgy, nagyhirtelen készült kép. -
col
addikt
Apró kitérő és csak kicsit OFF :)
Egyszer jártam úgy még pár hónapja, hogy egy előttem menő autós belezúgott a kocsijával kátyúba. Felni tört, gumi hasadt, vezető káromkodott...
megálltam segíteni, aztán tanakodás, mit is kéne csinálni. Észbekap, ha van tanu és fénykép, akkor lehet kártérítést kérni FÖKEFE-től.. nosza elő mobilomat és csináltam pár képet. majd itthon letöltöttem, eljuttattam a károsultnak.
Aztán írt mélt, hogy köszi, megkapta a biztosítótól, vagy honnan a pénzt. Nagyon hálás volt..
Erre is jó lehet :) bár ez nem ipari kémkedés és nem személyiségi jogok sértése, csak úgy kapórajött :)
Nem azt mondom, hogy mindenképpen kell, csak van amikor teljesen nyilvánvalóan jól jöhet... -
col
addikt
válasz
HaroWerks #17 üzenetére
pedig semmi digitális trükk, meg nagyérzékenységű objektívek, kicsi, szinte cigisdoboz, gyufásdoboz méretű Zeiss gépek pl., ráadásul hagyományos filmre, negatívra, amik még szintén nem a mai labortechnikával készültek és nem a mai technológiával hívták elő, stb.
És mégis a maga nemében remekművek voltak -
col
addikt
válasz
HaroWerks #12 üzenetére
Szia :) Szép cicád van :) és jók a képek :)
Szóval azért igen, a mostani telefonok némelyike már azért elég jó.
És ha már Bond filmek. A II.VH-ban még nem volt csúcstechnika és nem voltak ilyen jó és kicsi, meg digitális objektívek és mégis készítettek a Bond félék elég jó képeket. Amúgy valóban kár leszólni a mai kicsi kamerákat, még akkor is, ha ''csak'' telcsiben'' vannak. Néha meglepő dolgokat tudnak produkálni ...
ismerek jópár kamerát és objektívet és azért érik még a használat közben a szakembereket is meglepetések :)
Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest