- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas1
addikt
válasz
Nantucket #41 üzenetére
Routerhez ez egy kicsit szerintem költséges lenne, ahhoz jó egy passzívan hajtott PIII 500 körüli, meg fileszerverhez bele SCSI-t, aztán az egészet fel a szekrény tetejére, vagy be a szekrény aljába, úgysem nézegetem.
Viszont ezt a gyönyörűséget beleraknám egy pofás kis házikóba, és elcsodálnám naphosszat. -
-
Thomas1
addikt
Sajnos a Mac nagyon távol áll tőlem, és valahogy az alkatrész ellátása nem különösebben megoldott a környékünkön. Persze jó gép, és nekem is tetszik a Mac, de hazánkban nem kimondottan elterjedt, míg PC boltbol minden sarkon találni 3-at, lassan már Tesco gazdaságos videokártyákat is lehet venni.
Vagy eljön majd az ATX/BTX/ITX mintájára a TGTX rendszer. Tesco Gazdaságos - TX
shteer: 90k? és az csak a lap volt, vagy volt benne valami C3 proci is?
[Szerkesztve] -
Thomas1
addikt
Valóban az SSD még jobban megdobná az árát, de hát adjuk meg a módját, az jobban illene hozzá!
Én el tudnám képzelni itt az asztalomon, elférne a monitortartóm alatt szinte az egész gép, a mostani Chieftec házam helye meg jó lenne könyveknek.
Úgyis rengeteget gondolkodtam már, hogy váltok egy kicsi gépre + Xbox360-ra.
Netre, filmre, letöltésre, dvd pörkölésre tökéletesen jó eegy kisebb gép is, játékra pedig ott a konzol. Csak a HD filmekkel lenne gondban egy ilyen kis ''jószág''. -
Thomas1
addikt
válasz
Cyberslider #20 üzenetére
Igen, ezért írtam én is, hogy nagyon jól néz ki, és akinek kis helyre kell, egy szinte teljesen hangtalan gép, annak ez best buy.
-
Thomas1
addikt
válasz
Cyberslider #18 üzenetére
LOL
Valóban nem olcsó, ehhez még hozzájön egy 2,5-es vinyó, mert azért ekkora géphez nem illik a 3,5-es. Aztán giga DDR2, ház,táp, és ha tényleg a méret a lényeg, akkor egy slim optikai meghajtó, ami szintén nem egy kategória a normál méretűekkel.
És máris elérkeztünk 100k-hoz, és gyakorlatilag egy P3 500 teljesítményét kapjuk...
Viszont bazi jól néz ki!! -
Thomas1
addikt
válasz
juliabrilke #11 üzenetére
A hátulján, olvass vissza egy picit, erről beszélünk éppen.
-
Thomas1
addikt
Jól néz ki, de én sem találom a memória foglalatot....
Az USB, hang, soros/párhozamos portok külön kimeneten lehetnek, a kábel helye meg is van, de a ram csak nincs külön nyákon...
Egyébként ez tényleg nagyon durva, csak az árától már én is előre félek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest