- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andre1234
aktív tag
válasz
MegalodonS #261 üzenetére
De ironikus nem???
más: Bocsi az off-ért...
[link] -
Andre1234
aktív tag
Marketing ide, marketing oda..
Most miről is beszélünk már????
Vicces nem?Topic indító témájához képest már rég a konkurencia hőn áhított cpu-ról van szól...
Mindenki ezt várja..Legyen kék vagy legyen zöld...én úgy érzem a marketing részét letudtuk.. -
Andre1234
aktív tag
válasz
hunnylander #249 üzenetére
hát ja..
mondjuk sztem lejött az írásomból hogy én inkább zöld (fehér) vagyok..
egyértelműen mindeki ugyanazt akarja ..
nagyonjó gép olcsóért..
a k10 topicot érdemes olvasgatni mert olyat olvastok hogy csak pislogtok a végén..
mikor akosf, dezz, P.H. elkezdenek beszélgetni akkor 10 szóból 7et nem értek..
akosf kollega írt egy sse teszter progit és onnan tölthelő és vizsgálják hogy a kék és a zöld mitt tud egymáshoz képest sse számolásban..
meg hasonlók..
szóval érdemes..
mindenesetre OLCSÓ PROCIT ÉS MAGAS TELÉJESÍTMÉNYT!!!!! -
Andre1234
aktív tag
válasz
hunnylander #241 üzenetére
[link]
A megjelenő k10 arcitektúrában már más a k8al szemben.Erősebb lesz mint a c2d simán számítási teljesítményben...
[link]
[link]
[link]
ez a cikk máshol is megjelent..
Tömegcikk....én is láttam tescoban dobálják az emberek után annyira olcsó és elterjedt...
Ha nem lenne erős az amd az intellel szemben akkor kiváncsi lennék mennyire lenne tömegcikk az intel 4magos cpu-i.. nem besazélve a c2d áráról!!!
És a x2 ugyanúgy beleértve..Nekem tökéletesen megfelel ha vmik gyár pillantnyi technológiai előnyben van a másikhoz képest mert akkor van árverseny..
Szóval ha a cikk meg sem született volna ha nem lett volbna uralkodó k8 és nem jött volna c2d.(tisztára mint a F1)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest