- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Andre1234 #247 üzenetére
Ajánlom is az AMD-nek, hogy erősebb legyen.
Nekünk felhasználóknak valóban nem lenne jó ha az Intel-lel nagyon elszaladna a ló. Nem díjaznék egy gyenge-AMD-proci+erős-de-méregdrága-Intel-proci termékkínálatot. Erős procit óccsóé!!!Mindegy milyen színű, kék vagy zöld dobozban.
Egyébként az Egybesült Államokból már tudnék rendelni 300 dollárért szállítással együt, de még az sem tömegcikk kategória nekem. Meg jöhetne már az a Phenom is tömegcikk áron, szeretem a zöldet.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
válasz
Andre1234 #247 üzenetére
Erről beszéltem, hogy a core 2 technologia hibája jelenleg az adatbusz gyengélkedése!
De azért az intel is kidobja a maga kis chipkészletét a kövi 45nm technologiához, tehát simán kakukk lehet az AMD-nek megint!
Ez a Quad kicsit emlékeztet a D800as szériára amikor is gyorsba kidobálták ezeket az első dualcore procikat majd fél évvel később már core 2 megjelenésére vártunk!
Szal nem nagyon éri meg zabál 2éves lassan elavult gyártási technológia és nincs benne komolyabb újítás csak a +2mag! Penryn SSE4 viszont érdekes lehet (számomra biztosan)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest