- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
és akkor újjászületett
az Apple bemutatta az új Mac minit. Egy és kettő- magos változat, 2.5x - 3.2x gyorsabb, azonos külső, beépített Front Row és mellékelt hat gombos Apple távirányító. Az infra vörös érzékelő rögtön a lemez nyílása mellett található.
A részletek megtekinthetőek hamarosan az Apple weboldalán, az előadást követően: http://www.apple.com/macmini
[Szerkesztve] -
biker
nagyúr
ha most erre azt mondom, ami elsőre eszembe jutott, hogy
''elfelejtettem, hogy nem csak a cerka magában tré, hanem a cerka+win együtt az igazán tré''
akkor én leszek a fikázó genya, és olyan flém indul belőle
DEN: ennek a seagate momentusnak, ami ebben van, forgászaja szinte 10cm-ről hallható, seekelése csak néha hallható, ellenben a thermal calibration amit néha lenyom, az a clunck hang, az hallható. de hallottam már nem egy rém zajos 2.5-ös HDD-t, valóban.
szerintem mondjuk maradni kellene a 2.5-ös HDD-nél, 80-100GB és 7200-as 16m cache-el, és akkor jut is marad is -
biker
nagyúr
hááát, a felhasználási cél ha azonos, már rég rossz.
a celerongy annyira semmire se használható, hogy...
én legalábbis a múlt héten a minivel olyanokat csináltam, röhögve, amit sztem egy 3gigás celeronnal nem mertem volna elképzelni sem, tehát nem igazán hszem, hogy jó lenne
pl celeronnal eszembe nem jutott volna, hogy miközben épp mp4-et konvertálok a videovágóba, közben egy másik majdan importálandót megnézzek QT-al, és közben a háttérben mp3-at is kódoltam CD-ről, és a szokásos mail, net, ftp, stb menjen.
ha viszont ezt kihozzák egy celeronból osx-el, az nem kis dolog lenne
ha jól tudom, a celeron felhasználási célja a kis irodai otthoni felhasználás alapcélokra, ezért kerül 15k-ba és nem 45k-ba
ellenben a miniben teljes értékű és sebességű PPC proci van, nem butított.
ezért lenne érdekes, ha celeron menne bele, inkább teljes értékű banias/dothan menne bele, míg az asztaliba 2magos dualban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest