- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
borult ez a hozzáállás.....vegyük pl az én esetemet...van egy elég jó alaplap+proci kombóm, és csak azért adjam el nevetséges áron és vegyek új lapot hogy belemenjen egy nem rialtos kari?A lap csere legalább 2x annyi lenne mint amekkora a felára lesz a pci-e -agp modell között....és szerintem nagyon sok nf3-mas tulaj örül ennek....
Szal én még várom az r520 agp-s verzióját is , az lenne az igazi -
Sorry én se kötözködésként írtam amugy ez a kerekes szísztéma .. hát ebbe bele kötnék
én november végén vettem 9800 pro 66 brutto akkor még nem pl non 6600 fele annyiért vagy 6800 non gt
viszont most váltottam konfigot és nem voltam hajlandó eladni az atimat fika áron azért h. nekem pci expresses lapom legyen + ráfizessek x öszeget
zalmannal együtt vették volna meg ugy hogy van rá 19 hónap gari 45 kért ugy hogy én 66 ért vettem + zalman 10k... két év múlva megy ugy is szar leszz ez a konfig is lecserélem lappal együtt! addigra már nforce 7 lessz vagy mitudomén -
Igen de a jövöbeli csúcskarik meg 24× pci expresses alaplapot fognak ajánlani szoval add el gyorsan a lapod és vegyél 24× mert az húúú de jó lessz neked...
szerintem még az agp sokáig fog uralkodni a piacon legalábbis addig biztos amig az emberkék (ati,nvidia) gyártanak rá vga-kat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest