- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
TudorVigyor
aktív tag
Amúgy nem szép, hogy Magyarországon agyonhallgatták a dolgot. Mondjuk kint nehezebb lett volna, mert a biztonságtechnikai szaksajtó olyan hangosan zengett, hogy azt nem lehetett kezelni.
Amúgy az egész ügy nagy égés volt a MS-nak, mert azt az SP-t debug módban fordítva adták ki, és fel sem tűnt nekik, hogy egy kicsit nagy lett... Node mindegy, belefér ez is.
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
A Microsoftnak nem konkrétan a Linuxszal szemben van (véleményem szerint tisztességtelen és visszataszító) mentalitása, és üzletpolitikája, hanem úgy általában bármilyen konkurrenciával szemben. A Linux csak egy a sok közül, még ha ''nagyobb'' is, mint a legtöbb másik.
Szerintem sem konkrét termékekről vagy azok tulajdonságairól szól ez a topic (arra van sok más), tehát hasznosabb lenne, ha nem mennénk el ilyen irányba.
''Hogy nem értesz annyira Linuxhoz se... sztem nem is akarsz''
Itt |moonman| pártját kell fognom: Ez személyeskedés, és nem ide való (leginkább sehova sem). És még ha esetleg nem is akar foglalkozni a Linuxszal: Nincs azzal semmi baj, ha valaki úgy gondolja, hogy szakmai szempontból előnyösebb számára, ha egy (vagy kevés) területre specializálódik, és az sem baj, ha ez a terület éppen nem a Linux. :)
[Szerkesztve] -
moonman
titán
most megint mér kell ms-linux flémelni... nem erről szólt a vitánk.
azért nem látsz linux topikokban, mert tizedannyira nem értek hozzá, mint windowshoz, bár még ezt sem merném épkézláb hozzáértésnek nevezni :B
nem állok mindig a ms oldalán, csak az értelem nélküli sárdobálást nem szeretem. linuxot is megvédem, ha bántja valaki (értelmetlenül).
igaz nem nekem címezted, de hadd reagáljak egyvalamire:
''látnál olyan dolgokat, amit Windows alatt egy jó darabig nem fogsz''
ha ''szükség esetén'' használsz windowst, akkor ezt én is mondhatnám. sokkal sokoldalúbb a windows, mint azt az emberek gondolják. 10 éve csinálom már és én is csak most kezdek ráébredni, hogy mi mindent meg lehet vele csinálni, szinte nincs is olyan, amit nem. csak bele kell ásnia magát az embernek.
de mégegyszer: ez nem ms-linux vita részemről, csak a cikkel volt bajom, de ennyit nem ér az egész. rég volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest