- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
HiperG
addikt
-
HiperG
addikt
Amúgy kiváncsian várom, hogy alakul az R4XX vs. NV4X csata... emélem élvezetesebben mint a mostani mert elég egyértelmű :)
[Szerkesztve] -
HiperG
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #112 üzenetére
Azért mert a gyorsulás mögött egy aljas trükk van (ez a valószínűbb de énis tévedhetek) :O
OFF
Mert flamekből tanul a nem hozzáértő valamint olyankor van egyedül, hogy mréhető mértékben gyarapszik a hozzászólásszámom :DD Te ezért csak ne sírjá mert nekem feleannyi HSZ-em sincs mind neked :) -
HiperG
addikt
Hú de jó most megint megnőttek a 3dmark pontszámok ebben lesz a 120% teljesítmény növekedés? :t Aztán majd jön a futuremark az uj verzióval aztán csá ;]
Nincs bajom konkrétam az nvidiaval de msotanában az üzletpolitikájuk nem éppen nevezhető korrektnek... Szerintem az R300 v. NV3X csata már rég eldőlt (;]) szal a csata csak most kezdődik az új 4-el kezdődő cuccokban :) Érdekes lesz 12 pipeline meg 6 vertex shader egységes... persze most monnyák, hogy hú NV40-ben 16 pipe lesz (bárrégebben még 8x2-t mondtak és szerintem is ez tűnik valószínűnek)
Hogy ez miért leehtséges?
Nem tűnne logikusnak az hogy az atinál egy sokkal gyorsabb kártyát kiadni...
Lehet hogy ennyi kell hogy hozza az R42X telejsítményét? ;]
Félek hogy kezdetben ennek is lesznek bizonyos gyermekbetegségei (mint pl az NV30-nak dehát azok nem csak ''kis'' gyermekbetegségek voltak ugebár)...
Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest