- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
Christoph
aktív tag
Aljas trükk?
Itt optimalizációra gondolsz? Mérges lennék ha nem optimalizálnák a drivereket...
Ha arra gondolsz hogy képminöség árán sebesség, nem érdekel ha a képminöségen semmit sem veszek észre, ez had idegesítse a sok ponthajhász emberkét, meg azokat akik azzal foglalkoznak hogy a kép részleteit nagyítják ki és azon csámcsognak (én nem nagyítva játszom) hol a hiba...
Szánalmas dolog mindenben a negatívumot keresni. -
zsiga667
addikt
''Te nekem csak ne dumáljál''
Miért is ne? Mert PH! addikt vagy? Vagy mert azt hiszed magadról, hogy Te vagy az atyaúristen? Ha nem flame-elnél állandóan, akkor esetleg nem kritizálnálak, és valószínűleg más sem. Vagy erre még nem gondoltál?
''Eredetileg FX5900Xt-t akartam (csakis az ára miatt) csak éppenséggel nemvolt kapható...valamint Athlon64-et akartam de az meg nekem drága volt és ezért lett intel (csak az ára miatt)
Én meg BMW-t akartam, aztán BKV lett a vége...
Ne érts félre, nem rosszindulatból írom amit írok. Az előző hozzászólásom vicc volt, amit Te egy kicsit túlreagáltál szvsz...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest