- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Christoph
aktív tag
Aljas trükk?
Itt optimalizációra gondolsz? Mérges lennék ha nem optimalizálnák a drivereket...
Ha arra gondolsz hogy képminöség árán sebesség, nem érdekel ha a képminöségen semmit sem veszek észre, ez had idegesítse a sok ponthajhász emberkét, meg azokat akik azzal foglalkoznak hogy a kép részleteit nagyítják ki és azon csámcsognak (én nem nagyítva játszom) hol a hiba...
Szánalmas dolog mindenben a negatívumot keresni. -
zsiga667
addikt
''Te nekem csak ne dumáljál''
Miért is ne? Mert PH! addikt vagy? Vagy mert azt hiszed magadról, hogy Te vagy az atyaúristen? Ha nem flame-elnél állandóan, akkor esetleg nem kritizálnálak, és valószínűleg más sem. Vagy erre még nem gondoltál?
''Eredetileg FX5900Xt-t akartam (csakis az ára miatt) csak éppenséggel nemvolt kapható...valamint Athlon64-et akartam de az meg nekem drága volt és ezért lett intel (csak az ára miatt)
Én meg BMW-t akartam, aztán BKV lett a vége...
Ne érts félre, nem rosszindulatból írom amit írok. Az előző hozzászólásom vicc volt, amit Te egy kicsit túlreagáltál szvsz...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest