- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Christoph
aktív tag
válasz
Lord Myn #181 üzenetére
Igaz, nem tökéletes a driver, de sosem lesz az, legalábiss kicsi az esély rá.
Azt mondod nem kari kérdése, pedig nem is hinnéd mennyire az, sok olyan kártya van ami nem szereti a referencia drivert, fel sem megy rá, hibázik stb...
De amíg nekem minden hibátlanul megy vele, igaz nem probáltam az általad említett játékokat, addig nekem nem szar driver, hanem egy új szolgáltatásokkal bővült jó driver...
Abban egyetértek veled hogy van még erő az fx-ben, az nvidiának mindig időbe telik míg olyan drivert ír amivel kipréseli kártyáiból a maximumot. -
Christoph
aktív tag
Az elöbbi hozzászolásomat ne értse félre senki, nem rosszindulatu...
Lehet hogy nekem csak szerencsém volt, pont azért vagyok nvidia párti (mint még sokan) mert jók a driverek, jó a kártya támogatottsága, nekem még szinte soha nem volt vele problémám, pedig végigjártam a geforce szériát is, volt tnt2 is.....
NVIDIA RULES -
Christoph
aktív tag
Ez érdekes, olvasgatom a forumot, és azt látom hogy szinte egyikötöknél sem működik tökéletesen a driver, nekem hibátlanul ment, ráadásul ez egy whql-es driver, tehát bevizsgált.
Talán nem is a driver pocsék???????
Az is igaz, hogy én mindig olyan nvidia kártyát vettem amiről neten azt írták hogy szereti a referencia drivert (tehát pl ABIT kizárva).
[Szerkesztve] -
Christoph
aktív tag
Aljas trükk?
Itt optimalizációra gondolsz? Mérges lennék ha nem optimalizálnák a drivereket...
Ha arra gondolsz hogy képminöség árán sebesség, nem érdekel ha a képminöségen semmit sem veszek észre, ez had idegesítse a sok ponthajhász emberkét, meg azokat akik azzal foglalkoznak hogy a kép részleteit nagyítják ki és azon csámcsognak (én nem nagyítva játszom) hol a hiba...
Szánalmas dolog mindenben a negatívumot keresni. -
Christoph
aktív tag
Monya: Ebben a verzióban is van már magyar nyelv, szedd le fent van az international változat az nvidia weblapján.
Ne várj semmit az 56.82-es drivertől mert azt eredetileg a GO szériához írták, nem a Desktop kártyákhoz, csak átírták az INF filet-t hogy felmenjen mindegyik kártyára...
Én nem probálkoznék vele... -
Christoph
aktív tag
Nekem egy Inno3d FX5600-os van és minden tökéletes az új driverrel...
-
Christoph
aktív tag
Nem is volt gyanús az összefüggés, hogy 1 nappal a FarcCRY és az UT2004 megjelenése elött adják ki az új drivert, ha megnézitek a leírását elég sok bugfix-t tartalmaz pl a FarCry-val kapcsolatban.
Amúgy a 120%-os teljesítménynövekedésről én nem olvastam, de a driver leírása tartalmazza hogy néhány játéknál pl NWN -nél 48%-os mért növekedést hoz.
Azért érdemes felrakni, mert sokat javítottak a TV kimeneten, és mert jobban müxik együtt a WMV9/DirecDraw9-es felülettel.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest